2777
2789
3 سطحی ریاضی پایه دارم . کدوم درسارو 3 سطحی بگیرم؟ شیمی و ریاضی خوبه؟

ببین دوست عزیز 

سه سطحی زمانی به درد شما میخوره 

کم سطحت قوی باشه

مثلاً میگی من فیزیک رو 60 به بالا میزنم ولی میدونم هنوز برام کافی نیست 

پس برم یه کتاب قوی تری بخرم

مشاور که بگیری خودش کمکت می‌کنه چیا خوبه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زمین شناسی هم شنیدم خیلی تغییر کرده. بنظرتون همون کتاب درسیشو بگیرم یا کتاب تست بخرم براش؟ یه کتاب ت ...

کتاب درسیشو کوبیدن دوباره ساختن 😂💔🙏مطالب بشدت بشدت متفاوت درمورد نمی‌دونم شهاب سنگ و نمی‌دونم اولین موجودات رو زمین .... خیلی تغییر کرده

یه دختر مهربون  اللهم اجعلنی من التوابین و اللهم اجعلنی من المتطهرین

تا آخر نخوندمولی منبع برای هردرس باشه کتاب+همون منبعهروقت یک منبع رو کامل زدی برو بعدی اینجوری سر خو ...

اره درسته منبع اصلی تستمو گفتم. نه اونایی که قدیمی شدن رو میزارم کنار میخوام فقط جامع اونایی که بروزترن رو کار کنم بعدش بقیشون اگه وقت شد

●•°در نهایت زندگی میرقصه به سازِ من.... ♡🌱🤌🏼🧡

کتاب درسیشو کوبیدن دوباره ساختن 😂💔🙏مطالب بشدت بشدت متفاوت درمورد نمی‌دونم شهاب سنگ و نمی‌دونم اول ...

پس کتاب درسیشو با کتاب تستش باید بخرم نه؟ حیف شد چون من کتاب تستی که داشتم ازشو اصلا کار نکردم سفید سفیده الانم که به درد هیچکس نمیخوره

اره درسته منبع اصلی تستمو گفتم. نه اونایی که قدیمی شدن رو میزارم کنار میخوام فقط جامع اونایی که بروز ...

اره خوبه همونا رو کار کن مسلط باش 

زندگی واقعا خیلی قشنگه❤خدایا شکرت

به نظرم 

ریاضی ایکیو جامع چاپ 403 (چون نسبت به سالای قبل خیلی تغییر کرده موعلفش عوض شده )(اگه دیگه خیلی وقت داری پینوکیو یا خیلی سبز های 3 جلدی 

فیزیک (اکثر منابع مثل همن ولی ترجیحا خیلی سبز جامع یا کتابابی تک پایه و نشرالگو دوازدهم چاپ 400 به بعد باشه)

زیست (ایکیو به نظرم چاپ 403 یا 404 باشه خیلی قدیمی خوب نیست)

شیمی خیلی سبز سه جلدی(تک پایه دهم یازدهم و دوازدهم)

امیدوارم قبول بشی عزیزم🩷

ولی یادت باشه راز موفقیت تو کنکور استمراره حتی اگه روزی 5 ساعت درس بخونی و هیچ وقت ساعت مطالعتو به صفر نرسونی پیراپزشکی هارو صد در صد میاری اینجوری نباشه که وسطش ولی کنی

گهی گریان ، گهی خندان ، گهی چون ابر سرگردان ...

ببین فیزیک یازدهم و دوازدهم یسری چیزاش تغییر کرده خب؟ ولی نمی‌دونم جزئی یا سطحیه ولی دوازدهم ی قسمت تشدید رو متنش عوض کرده بودن یا مثلاً شیمی یازدهم یسری مطالب اضافه شده بود دوازدهم تغییر خاصی نداشت زیست یازدهم مخصوصا خیلی تغییر داشته عزیزم خواست باشه به تغییرات!!! زیست دوازده تغییر نداشته اینا همش مال کتاب درسی پارساله!!!! عمومی هم یسری مطالب عربی یازدهم اضافه شده 

پس کتاب درسیشو با کتاب تستش باید بخرم نه؟ حیف شد چون من کتاب تستی که داشتم ازشو اصلا کار نکردم سفید ...

آره عزیزم کلا تغییر کرده فایده هم ندارع مال قدیمیش بصب کتاب تست امسالش بیاد زمین ۱۴۰۳ چاپ کن واسه کنکور ۱۴۰۵ هست فک کنم

ببین فیزیک یازدهم و دوازدهم یسری چیزاش تغییر کرده خب؟ ولی نمی‌دونم جزئی یا سطحیه ولی دوازدهم ی قسمت ...

اینارو نمیدونستممم . ینی فیزیک تغییر کرده؟ من برای همین کنکور امسال جزوه های یحیوی رو گرفتم با کتاب تستش همون فیزیکوتراپی با همون پیش برم خوبه؟ 

شیمی یازدهم؟؟ خب پس کتاب درسیشو میگیرم. زیست یازدهم هم کتاب درسیشو بگیرم؟؟ عربی ؟؟ اصن حواسم به عمومیا نبود فک کردم تغییری نداشتننن. مرسی که گفتی ❤️

ببین فیزیک یازدهم و دوازدهم یسری چیزاش تغییر کرده خب؟ ولی نمی‌دونم جزئی یا سطحیه ولی دوازدهم ی قسمت ...

بعد فارسی هم حواست باشه هم دوازده هم یازده یسری مطالب اضافه شده مخصوصا کلمات...

عربی دوازدهم هم مطالب اضافه داشته بعد دینی و زبان پارسال اصلا تغییر نکردن باز مال امسال ۱۴۰۴ رو باید نگاه کنی

آره عزیزم کلا تغییر کرده فایده هم ندارع مال قدیمیش بصب کتاب تست امسالش بیاد زمین ۱۴۰۳ چاپ کن واسه کن ...

اره همونو باید بگیرم. همین کتاب 1403 شو باید ببینم توی کدوم سایت میفروشن بخرمش