2777
2789

واسه اونایی که حقوقشون کمه و عجز و ناله میکنن نداریم

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

بسته به وضعیت مالی شوهر متغیره از ماهی تا ۱ سال

در آفریقا هر روز صبح آهویی از خواب بر می خیزد ک میداند باید سریع تر از یوز بدود تا شکار نشود و یوزی ک میداند باید سریع تر آهو بدود تا از گشنگی نمیرد، مهم این نیست آهو باشی یا یوز مهم این است با اولین اشعه آفتاب با تمام سرعت بدوی!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اونایی که چیزی به نام خودشون ندارن و شغلشون درامد زیاد نیست 

و توی دادگاه ناله میکنن که ندارمو توانشو ندارم پرداخت کنم

با همینجیزا مهریه یکی از دوستام شد اول دوتا سکه ،بعد از اون هر ۱۰ ماه یک سکه

خَلق نَشُديم ، كِه خَلق را راضي كُنيم…

نه بستگی به شرایط وضیعت اون آقا داره بعدش بستگی به نوع اجرا دفاعیه پرونده مهریه اون خانم داره چطور انجام برسونه ک دیگ خیلی به ضررش نرسه به هدفش اگ جدایی هست برسه ،فقط اینه ک گفتین سالی یکبار یه سکه نیست کلا پیش قسط هم هست ک اون خانم پیش قسط بهش میدن حالا از هشتاد تا یک میلیارد هست

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

اونایی که چیزی به نام خودشون ندارن و شغلشون درامد زیاد نیست و توی دادگاه ناله میکنن که ندارمو توانشو ...

اگر شوهره سهم الارث داشته باشه ولی هنوز به نام خودش نباشه ( پدرش زنده باشه ) 

مهریه بازم همون سالی یک سکه هست یا به خاطر ارث بیشتر میشه ؟

با سلام بنده وکیل دادگستری هستم در صورتی زوج توانایی مالی نداشته باشه و فاقد اموال منقول و غیرمنقول ...

یک سوال دارم میشه جواب بدین 

این اقا سهم الارث داره از خونه پدریش 

ولی خب پدرشون هنوز زنده هست و نمیخواد ارث بده فعلا به هیچ کدوم از بچه هاش 

ایا خانمه میتونه بر اساس این سهم الارث که هنوز به نام شوهره نیست ادعای سهم و مهریه بیشتر بکنه ؟

اگر شوهره سهم الارث داشته باشه ولی هنوز به نام خودش نباشه ( پدرش زنده باشه ) مهریه بازم همون سالی یک ...

اره 

دوست من شوهرش دوتا خونه داره دوتا ماشین داره کلی زمین داره ولی هیچکدوم ب نام خودش نیست حتی کارت بانکیاشم ب نام خودش نیس همشو ب نام پدر مادرش زده 

این شد عاقلت مهریه ش

خَلق نَشُديم ، كِه خَلق را راضي كُنيم…
یک سوال دارم میشه جواب بدین این اقا سهم الارث داره از خونه پدریش ولی خب پدرشون هنوز زنده هست و نمیخو ...

خیر نمیتونه تا وقتی پدر زنده است دارایی مال پدر هست اصلا شاید در زمان حیات بخواد خونه رو بزنه به نام یکی دیگه از بچه هاش و به این آقا چیزی نده 

اما به محض فوت پدر اگر آقا سهم الارث داشته باشه خانوم به سرعت میتونه روی اون اقدام کنه

با سلام بنده وکیل دادگستری هستم در صورتی زوج توانایی مالی نداشته باشه و فاقد اموال منقول و غیرمنقول ...

اگر ی‌خانومی  مدت زیادی خونه نباشه بی‌دلیل .

اقاهم ازدواج کرده باشه بخاطرتنهایی‌و نیاز. حالا‌خانوم اولش ک فهمیده میگه طلاق نمیخوام . مرد میتونه مهرو قسط بندی کنه طلاق بده؟

خانوم میتونه بگه میخوام برگردم خونه و اقا اجازه نده و بگه دیگه نمیخوام

parasoo1989@
اگر ی‌خانومی مدت زیادی خونه نباشه بی‌دلیل .اقاهم ازدواج کرده باشه بخاطرتنهایی‌و نیاز. حالا‌خانوم او ...

با سلام 

مرد هروقت بخواد میتونه زنش رو طلاق بده و مهریه هم فقط در صورت عدم توانایی مالی قسطی میشه