2777
2789

تا ما هم بشیم روضه خون 

میگن روضه حضرت علی اصغر حاجت میده 

من ک قراره همه چیمو بسپارم به شاهزاده شش ماهه ارباب و دیگ فقط عزاداری کنم از این به بعد برا خود امام حسین 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اقای ما شروع کرد با این قوم حرف زدن... صدا زد:"یا قوم! اِن لَم تَرحَمونی فارحموا هذالطِّفل..."اگه شما به من رحم نمی کنید به این بچه رحم کنید... "اَلا تَرَونَه کیف یَتَلَظّی عطَشا...؟! "نمی بینید که مثل ماهی که از آب بیرون افتاده داره دهانش رو باز و بسته می کنه؟
سیدبن طاووس نوشته:"فَبین ما هم  و یخاطُبُهُم..."هنوز کلامش به آخر نرسیده بود...یه وقت تیر سه شعبه ای آمد...*

حسین حرف میزد، تیری صداشو قطع کرد
سه شعبه خورد به اصغر، رگاشو قطع کرد
بند قلب منم شد پاره
خونش پاشید به روی بابا
لبهاش خشک از عطش بود و شد، فدای مولا
قنداقشو کاش نمی‌کردم محکم
دست و پا میزنه به سختی بچه‌ام
گلم پرپر شد
بین سر و تنش جدایی افتاد
شیش ماهه تو آغوش باباش جون داد
گلم پرپر شد

«لالایی لالایی علی اصغر، عزیز مادر»

همان تیر، که به عباسﷺ زدند،به علی اصغرﷺ زدند!_ به اندازه‌ی یک مرد جنگی حسابش کرده بودند...سند‌ مظلوم ...

خدا اجرتون رو با سید الشهدا قرار بده و در آخرت همنشین ایشان باشید 

انشالله

کاربر مرد درخواست نده . هر خانمی درخواست بده می‌پذیرم 

من دلم شکسته چقدر نذر کرذم چقد قسم دادم ک بچم سالم باشه ب هر کی رسیدم گفتم دعا کنین فردای عاشورا میر ...

الهی بمیرممم برا دل شکسته ت 😭😭😭

مطمئن باش جبران میکنن این خانواده کریمن 

من دلم شکسته چقدر نذر کرذم چقد قسم دادم ک بچم سالم باشه ب هر کی رسیدم گفتم دعا کنین فردای عاشورا میر ...

نذر کن خدا بهت بچه سالم بده، شاید این بچه مشکلی داشته باشه، منم مثل شما بودم دو تا سقط داشتم و همش ناراحت بودم، بعدش که آزمایش ژنتیک دادم و متوجه شدم که اختلال ژنتیکی دارم و بچه هایی که سقط شدن هم مشکل ژنتیکی داشتن، در واقع خدا بهم رحم کرد که بچه ناقص بهم نداد، دخترخالم نمی دونست الان بچه سندرم داون داره

اقای ما شروع کرد با این قوم حرف زدن... صدا زد:"یا قوم! اِن لَم تَرحَمونی فارحموا هذالطِّفل..."اگه شم ...

😭😭😭😭

یه جا شنیدم میگفت به خدا ، خدا هم طاقت این غربت امام حسین رو نداشت 😭😭😭