بچه ها من یک مدت یک آقا پسری ازم خاستگاری کرد و من بعد هفت هشت ماه قبول کردم و ی مدت حرف زدم باش که بدونم چجوریه، پسره بد دل بود قبلا سر یک دختر چاقو خورده بود اما میگو چیزی نبوده و سوءتفاهم شده بعد بعد از اینکه قبول کردم عکس جای خصوصیشو فرستاد ، چند بار گفت معذرت میخام تو که صورتت سفیده واژنتم صورتیه لابد، و ی بار گفت بفهمم قبلاً با کسی بوده باشی ولت میکنم حتا اگ زنم باشی ، و چند تا رفیق دختر داشت ، و به ظاهرش اصلا نمیخورد اینجور باشه خلاصه من سر اینکه عکس فرستاد تقریبن یک ماه بلاکش کرده بودم بعدش که اومد پی داد خر شدم بخشیدم اما بخشش به این معنا نه که باز مثلا قبول کنم که بیاد جلو ، بخشیدم و عادی باش برخورد میکردم و پیام میداد جواب میدادم🤕الان خیلی اذیتم که چرا جواب دادم 🤕خاک تو سرم خدا
بلاکش کن بره ـبرای خودش خوبه برای دیگرون ممنوعه.. رو دست پدر و مادرت موندی مگر که با این لاشی حرف میرنی؟!!
مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
محل نده اگه دوس داشتی هم بلاک کن بره یه بهونه از حرفاش بگیر بلاک کن ، آدم ب درد نخوریه
خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخابهاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز میشود ،فکر ما تبدیل به احساس میشود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار میشود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما میشود☝🏻**