2777
2789
عنوان

چطور همچنین نمره هایی آوردین

| مشاهده متن کامل بحث + 343 بازدید | 46 پست
آقا باهوش یک نفر دونفر ، نه چهل تا پنجاه تا

منم نگفتم باهوش

اصولی خوندن مهم تر از زیاد خوندنه

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من نمیگم همه اگه تلاش کنن می تونن نمره بیست رو بگیرن ولی همه اگه تلاش کنن می تونن حداقل نمره18 بگیرن شما نهایی های سال قبل رو حل کردید؟  بعد طریقه نوشتن جواب هم مهمه ما یه هم کلاسی داشتیم تو قلمچی درصداش بالا بود ولی تو نهایی گرفت5 چرا؟ چون خیلی خلاصه نوشته بود قبول دارم فیزیک سخت بود ولی اگه تست هم می زدی واسه کنکور  می تونستی نمره خیلی بالایی بگیری

عزیزم هیچ کسی شب امتحان نمره خوب نمیگیره تجربه کردم که میگم من خودم پارسال بعد کنکور اردیبهشت شروع کردم نهایی خوندم معدلم شد ۱۶ 

ولی امسال از دی نهایی خوندم معدل ۱۸ونیم شده حدودا اگرم کسی میگه شب امتحانی بیست شدم دروغه محضه

روزی صد بار به مو میرسه. پاره هم میشه. من هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم.

بابا درد من اینه من خوندم کم شدم خوب ، بچه های مشاورمم کم شدن ، اینجا چطوری چهارتا چهارتا ۲۰ دارن تو ...

من خودمم از در سالن امتحان نهایی میومدم بیرون میگفتم سخت گرفته بودن ولی با این حال ۶ تا درس ۱۹و نیم و ۲۰ شدم 

اکثر بچه ها نسبت به چیزی که توی تصورشون داشتن امتحانو میسنجن مگرنه امتحانای نهایی تا ۱۵ ۱۶ نمره اش واقعا روتینه

نمی‌دونم مامان و بابام گفتم تو چی میخوندی پس ، حتی پشت هم نمیتونم بمونم از ترس فامیل فضول

الهی که موفق باشی🌱 غصه نخور ان شاءالله درست میشه.. میدونم سخته ها ولی سعی کن این دو هفته برای کنکور بخونی تموم شه بره..وگرنه نتایج بیاد هی با خودت میگی شاید اگه اون دو هفته رو میخوندم و خودمو جمع و جور میکردم الان بهتر بود نتایجم..