وقتی میانگین نمره ها ۱۰ شده وقتی همه میگن تصحیح خراب بوده و امتحان سخت ، چطور نمره های اونایی که تو این سایت کارنامه گذاشتن اکثریت بالای ۱۸؟ یک نمره ها و درصدا و ترازای فضایی ، درحالی که طرف همیشه تاپیک زده و بلاخره از منی که یک سال تو خونه خودمو حبس کردم بیشتر وقت تلف کرده. فیزیک رو چطور ۲۰ شدین ؟ من خودمو کشتم به خدا نمره تک آوردم ! دهنم باز مونده من تو مدرسه همون درسو زیر ۱۷ نمیشدم کنکور ۴۶ درصد زدمش الان تک آوردم این درد و به کی بگم آخه
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
ظرفیت ادما فرق داره باهم یکی ده ساعت میخونه یکی دو ساعت نتیجه ها یکسان میشه
با تو خونه حبس شدن کسی ۲۰ نیورده
بعدم کسی که معدلش افتضاحه نمیاد بگه که
به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگرمجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱
من دردمو به کی بگم که یکی از پاسخبرگ های فیزیکم کمه بهم 12.75 دادن الان اعتراض زدم فقط امیدوارم برگم پیدا بشه😭
🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋................... آدما عوض نمیشن فقط هویت اصلیشون فاش میشه.... try and fail but don't fail to try.......................... با هرکی مثل خودش................................................