2777
2789

من چرا سی...گار ونستون اولترا باریک نه از این معمولیا میکشم حالم بد میشه ؟حال تهوع میگیرم با سر درد چرا؟

چ سیگاری سر درد نمیاره؟ و این ک اگر سیگار تند تند پک بزنی حالت بد میشه باید مکث کرد بینش یا نه؟

من برای آرامش و اعصابم باید بکشم خواهشاً نصیحت نکنید 

بستگی داره

هرکسی به سیگار خاصی عادت می‌کنه و میسازه

در آفریقا هر روز صبح آهویی از خواب بر می خیزد ک میداند باید سریع تر از یوز بدود تا شکار نشود و یوزی ک میداند باید سریع تر آهو بدود تا از گشنگی نمیرد، مهم این نیست آهو باشی یا یوز مهم این است با اولین اشعه آفتاب با تمام سرعت بدوی!

بهت نمیسازه، من برقی میکشم هر از گاهی حالم بد نمیشه ، یه مدل دیگه هست ازین کپسولیا فشاری هست میترکه اسمش یادم نیست اونام حالمو بد نمیکنه ، اما بقیه سیگارت و قلیون خیلی ب سرفه م میندازه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهت نمیسازه، من برقی میکشم هر از گاهی حالم بد نمیشه ، یه مدل دیگه هست ازین کپسولیا فشاری هست میترکه ...

من سرفه نمیکنم اصلا عادت کردم ولی گاهی دودش میدم پایین اونم سیگار اولترا معده درد می‌گیرم یا سر گیجه.اما تند تند پک میزنما😂