2777
2789

این همه آقای مجرد هست

چرا با مرد متاهل آخه اوکی میشن؟

البته صد درصد تقصیر آقا هست 

اگه مرد رو نده کسی نمیتونه گولش بزنه 

ولی سوالم از بابت خانم هاست

لطف میکنی یه صلوات مهمونم کنی؟الهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ....دختری از جنس خوشبختی/پر از امید به زندگی/پر از حس خوب❤️💫😇💕///اگه میخوای به معجزات خدایی برسی تاپیک معجزه زندگی به بعد منو بخون دوست من🤍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پیش خودش میگه با مجرد برم اون مجرده هم دوس دختر دارع . متاهله هم زن دارع پس خیلی فرقی نمیکنن با هم . . 

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**

مرد متاهل مالی فوی ترن معمولا ...اینام پول براشون مهمه وگرنه عاشق چشم و ابروی طرف نیستن که

جهنم همین دنیاست بزار مارو بسوزونن...اگر به حس ششم ف...ال و طلسم و دعا گرفتن و مولا و نفرین و کارماشو پس داد اعتقاد داری  لطفا منو ریپ نکن ...حس و شهود پایه هاش سسته...درست مثل تارهای عنکبوت ...در ضمن من بلد نیستم دلداری بدم  اگر بلد باشم راه حل میدم منتقد خوبیم هستم ...یه آدم معمولی که معمولی بودنشو پذیرفته 

مرد متاهل ماشین دارن 

شغل درستی دارن از

از خرج خونه میزنن کم و زیاد میکنن میده به اینا

خوش باش که هر که راز داند•°•داند که خوشی خوشی کشاند•°•شیرین چو شکر تو باش شاکر•°•شاکر هر دم شکر ستاند✨💛من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

احتمالا براشون مهم نیست دیگه 

اون طرف که تو رابطه ست دلش نسوخته واسه زن و زندگیش و کسی که دوسش داشته و قرار بوده متعهد باشه بهش 

بعد یه غریبه که شاید صرفا بخاطر پول یا ... اومده  دل بسوزونه

با یه خانومی من تو تلگرام دوست شده بودم 

می‌گفت شوهرم خیانت کرده منم خیانت کردم

امشب رابطه داشت با شوهرش

صبح زود با دوست پسرش پا میشد می‌رفت سوئیت اجاره می‌گرفت

کلا خییییییلی خییییییلی ببخشید به اینکه خودم خ ا میکردم خیلی افتخار کردم با دیدن این فاجعه 😑😑😑