2777
2789
انشالله خدا شفات بده عزیزم . ناراحت شدم

ممنون از دعای خیرتون 🌹

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر مجردی که یکی مثثثثل همسرم‌نصیبت میشه چون خودمم همین مدلی بودم 😂 اااصلا حالم بهم میخورد

آره مجردم

قربونت برممم من 

من که قصد ازدواج ندارم ولی کلا ببینم رابطه دونفر باهم خوبه خوشحال میشم واسه آرامش اون خونههه

کاربری دست دوتا دخترعموی ۱۸ و ۲۱ ساله

چندتا خوش بحالت طرفت حواله شد صدقه بده تاپیکت رو حذف کن خوشیهات رو جار نزن ... امان از خوش به حالتها ...

دلت سیاهه چقد

فکر میکنی قدرت خدا میذاره که خدایی ناکرده براشون مشکلی پیش بیاد؟

من گفتم خوشحالم براش و خب چیز بدی نیست 

آره مجردمقربونت برممم من من که قصد ازدواج ندارم ولی کلا ببینم رابطه دونفر باهم خوبه خوشحال میشم واسه ...

امیدوارم همه چیییییزای خوب مثل آدمای خوب ،موقعیت های شغلی و... خوب، آرامش از اون نوعی که خودت دوسداری سهم دلت بشه 💛🥰

امیدوارم همه چیییییزای خوب مثل آدمای خوب ،موقعیت های شغلی و... خوب، آرامش از اون نوعی که خودت دوسدار ...

ممنونم ازتتت به همچنین برای تووو قلب طلایی🤩💖

دلت سیاهه چقدفکر میکنی قدرت خدا میذاره که خدایی ناکرده براشون مشکلی پیش بیاد؟من گفتم خوشحالم براش و ...

ناراحت نباش عزیزم 💛

من مثل بقیه نیستم که بگم خوش بحالت انرژیه بدی داره و... 

از نظرمن بلامانع واین کلمه برام ناراحتت کننده نیست 

چون منم با هر خوشبحالت یه خیر و خوشی تو‌دلم برای اون افراد میخوام  

میگن دوجا دعا اجابت میشه یکی تو لحظه شادی ویکی وقتی که دلشکسته باشی 

منظر دید متفاوت خورده نگیر به دوستمون 

پس ضایع شدم .خب شوهر شما توی زبون بازی حرف نداره چیزی که خیلی زنها آرزویش رو دارن.زنها با گوش عاشق م ...

نه عزیزم چرا ضایع نگوووو 

من برعکس تمام زنهام 😄

هرکسی اخلاق خاص خودش رو داره 

ناراحت نباش عزیزم 💛من مثل بقیه نیستم که بگم خوش بحالت انرژیه بدی داره و... از نظرمن بلامانع واین کل ...

عزیز دلم، انقد که شما خانومی، من حق میدم به همسرت😉🥲

چرا بد شمارو بخوایم دور از جون. خانه ای که پدر و مادر عاشق همن،مأوا و پناه بچه هاست جدی اکلیلی شدم هرچی خوشیه نصیبتون