2777
2789

سلام خوبید  

ببخشید مهلت اعتراض تا آخر امروزه ؟

بعد من فیزیک و ریاضی و زبان 0/25 اختلاف داره اعتراض نمی‌زنم ولی شیمی0/5 نمره اختلاف داره به نظرتون اعتراض بزنم اینو یا نه ؟ آخه میترسم کمتر بشه به جای اون نیم نمره افزایش ممنون میشم کمکم کنید

بله امروزهمن حتی ۲۵ صدمم اعتراض زدم.دیگه آب از سرم گذشته بود

آخه در حد 18 اینا هست میترسم پایین تر بیاد اگر خیلی پایین بود باز راحت تر میزدم ولی راحت می‌تونه بیاد پایین تر ؟

در این حدود هم بود همین کار رو می‌کردید ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخه در حد 18 اینا هست میترسم پایین تر بیاد اگر خیلی پایین بود باز راحت تر میزدم ولی راحت می‌تونه بیا ...

۱۸.۷۵ رو اعتراض زدم

کارتونی توی بچگی دیدی که اسمشو یادت رفته؟ بیا تلگرام با هم پیداش کنیم!🌱 سرچ کن: shahr_gomshodegan

نمیدونم والا خودت میدونیمن پارسال ۱۶ زبانمو کردن ۱۸.۵۱۸.۲۵ دینیم شد ۱۹

فکر میکردی بشه ۱۹ یا همینطور شانسی زدی؟ 

من فکر میکردم فارسی ۱۷ بشم ( خیلیییی سختگیرانه تصحیح کر م البته) 

۱۷.۵ شدم حالا میخوام اعتراض بزنم، به نظرت بزنم؟ 

فکر میکردی بشه ۱۹ یا همینطور شانسی زدی؟ من فکر میکردم فارسی ۱۷ بشم ( خیلیییی سختگیرانه تصحیح کر م ال ...

اعتراض بزن تا دونمره ازت کم شه

مصححی که برگه تو رو تصحیح کرده حتما سختگیری تو رو انجام نداده خواسته نمره بالاتری بهت بده بعد دودستی میخوای خرابش کنی

واای دمت گرم یهو ترسیدم 😂اعتراض نمیزنم، مرسی

ببخشید توروخدا یه لحظه عصبی شدم😁😂

چون خودم دیدم از نزدیک بهت گفتم،دختر عمه ی من پارسال ۱۸/۵ شده بود در حالی که خودشم که حساب کرد همون شد،اخرش شانسی اعتراض زد شد ۱۸😐