2777
2789
عنوان

توصیتون برای کسی که تا یه ماه دیگه

243 بازدید | 22 پست

مادر میشه، از تجربه های اولیتون بگین از شب بیداری ها از سختگیا و خوشی هاش توصیه ای اگر دارین برای کسی ک بار اولشه مامان میشه ممنون میشم بگین🌹

فقط میتونم بگم حوصلتو زیاد کن

اون بچه تو این دنیا فقط حضور تو براش خیلی پررنگ تره و هیچکاری نمیتونه انجام بده تنهایی :(

خیلی مراقبش باش و عصبانی نشو حتی اگه واقن کلافه شدی 

مبارکت باشه عزیزم

فقط میتونم بگم حوصلتو زیاد کناون بچه تو این دنیا فقط حضور تو براش خیلی پررنگ تره و هیچکاری نمیتونه ا ...

اره من روحیه حساسی دارم زود رنج هم هستم اما قبل بارداری خیلی به این فکر کردم و رو خودم کار کردم تمام تلاشمو میکنم مادر خوبی باشم براش مرسی از حرفات❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اره من روحیه حساسی دارم زود رنج هم هستم اما قبل بارداری خیلی به این فکر کردم و رو خودم کار کردم تمام ...

اصلا ببینیش دلت نمیاد چیزی بهش بگی

ولی کلا حساس نباش

حرفای بقیه هم ب دلت نیاد کلا

ی گوش در ی گوش دروازه باش

به خودت سخت نگیر

کتاب مادر کافی رو حتما بخوون

حتما کمک بگیر 

وظیفه همسرتم معلوم کن این کمک محسوب نمی شه وظیفه اس 

حتما به خودت برس

مراقب رابطه عاطفیت با همسرت باش چون به این حس دوست داشته شدن و قوی موندن احتیاج داری

گاهی کم میاری 

بعضی روزا از خود بچه هم خسته میشی 

شایدم نشی ولی اگه شدی طبیعی بدون

بدون می گذره

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا

بنظرم مهم ترین چیز اینه اینو بدونی که بچه رو بخاطر خودش بخوای 

تو قبول کردی یه موجود و نگهداری 

و هرجور که باشه ،زشت یا خوشگل ،خوب یا بد باید دوسش داشته باشی چون تنها کسی که داره تویی 

و انتظار  غیر عادی خاصی هم ازش نداشته باشی که مثلا مرهم زخمات باشه یا بهواد اون حال توروخوب کنه چون مدت زیادی طول میکشه تا بزرگ شه

و خداوند هرگز تو را رها نکرده است ....🤍چرخ گردون چه بگردد چه نگردد تو بخند 😊

بنظرم مهم ترین چیز اینه اینو بدونی که بچه رو بخاطر خودش بخوای تو قبول کردی یه موجود و نگهداری و هرجو ...

حرفات قشنگه و خیلی درسته ، من همیشه به این موضوع ها فکر کردم وخداروشکر بخاطر خوب بودن حال خودم یا حرف مردم یا اینک بچه بیاد برای من عصای دست باشه اقدام به بارداری نکردم به خاطر خود خواهی ک باید منم بچه داشته باشم نخواستم من فقط دلم خواست یه موجود از جنس خودم به وجود بیارم و بهش عشق بورزم و زمانمو انرژیمو زندگیمو براش بذارم بدون توقع بدون انتظار..من خیلی تلاش میکنم مادر آگاهی باشم همسرمم تو این قضیه خداروشکر با من همراهه.