2777
2789
عنوان

هی خدا بعضی از رفیق ها 🥺

60 بازدید | 7 پست

باورم نمیشه چقدر بعضی رفیق ها حسودن من یه خواستگار داشتم رفیقم رفته به مامانه خواستگارم گفته این دختره خوبی نیس هر روز با یکی در واقع خواستگارم فامیل دورمون اما رفیق حسودم نمیدونسته مامان خواستگارم امروز بهم گفت اینو گفت من میدونم دروغ میگه چون تو رو میشناسم از بچگی

حواستون باشه به اینجور دوستا😑

¸„.-•~¹°”ˆ˜¨ از خدا پرسیدم: چرا وقتی شادم، همه با من میخندند! ولی وقتی ناراحتم کسی با من نمیگرید؟ جواب داد:شادی ها برای جمع کردن دوست آفریده ام ولی غم‌را برای انتخاب بهترین دوست.....️ ¨˜ˆ”°¹~•-.„¸

درخواست بدم قبول میکنی؟ 

آخه وجه مشترک داریم 

هر دومون دختر دهه هشتادیم 

تو یه سال بزرگتر 

هر دومون هم داشنجو پزشکی 🙂

کاربر مرد درخواست نده . هر خانمی درخواست بده می‌پذیرم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از نظرم باهاش ترک ارتباط کن عزیزم

امروز بهش پیام دادم گفتم که تو چجوری اسم خودت میزاری رفیق بعدم بلاکش کردم 

¸„.-•~¹°”ˆ˜¨ از خدا پرسیدم: چرا وقتی شادم، همه با من میخندند! ولی وقتی ناراحتم کسی با من نمیگرید؟ جواب داد:شادی ها برای جمع کردن دوست آفریده ام ولی غم‌را برای انتخاب بهترین دوست.....️ ¨˜ˆ”°¹~•-.„¸

درخواست بدم قبول میکنی؟ آخه وجه مشترک داریم هر دومون دختر دهه هشتادیم تو یه سال بزرگتر هر دومون هم د ...

باشه عزیزم بده