2777
2789
عنوان

من با عشق ازدواج نکردم

167 بازدید | 15 پست

ده ساله پیش ازدواج کردم که ازدواجمو بزرگترین حماقت زندگیم میدونم که هنوزم دارم تاوان این خریت رو‌پس میدم …. 

بگذریم 

هیچ وقت به شوهرم ابراز احساسات و محبت نکردم چون لایقش نبوده و نیست اون گاهی میکنه اوایل بیشتر ولی الانم گاهی میکنه یه سوالی برام پیش اومده وقتی دخترم بزرگ بشه و انشالله با عشق و علاقه و انتخاب خودش ازدواج کنه ممکنه نتونه به شوهرش ابراز احساسات کنه ممکنه بلد نباشه محبت کردن چجوریه؟؟ چون من با باباش اینجوری نبودم؟؟ پدر و مادر خودمم بهم ابراز محبت نمیکردن چون اونام ازدواج سنتی داشتن اما همیشه بهم احترام میذارن دعوام اصلا نمیکنن راحت کنار هم دارن زندگی میکنن فقط در مورد البته در مورد من ربطی به خانوادم نداره من ابراز احساسات رو بلدم ولی شوهرم ادم لایقی نیست اینو بارها ثابت کرد 

به نظر شما میشه دخترم عاشق بشه ولی به خاطر رفتار من نتونه احساساتشو به طرف مقابلش بگه؟؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ربطی نداره، درسته شاید تاثیری بزاره ولی بازم دخترتون یک ادم مستقل و جدا از پدر و مادرشه، اینقدر فرزند طلاق و یا به هر دلیلی پدر و مادر کنار هم نبودن هست که عشق و محبت بلده، حتی کودکانی که پدر و مادر نداشتن، تاثیر شاید داشته باشه ولی تعیین کننده نیست. بنظر من.

عزیزم هرچی باشه شوهرته

تو این دوران سخت داره از شما و بچتون نگه داری میکنه

سرکار میره زحمت میکشه

اصلا بد عالم

بنظرم یکم صبر داشته باشی یکم محبت داشته باشی جای دور نمیره زندگیتونم قشنگ تر و شیرین تر میشه❤️

پدر و مادر منم هیچ وقت عاشقانه نبودن باهم 

اما من خودم آدم با احساسی هستم 

چون مامانم به من همیشه محبت می کرد 

ازدواج نکردم 

اما با همجنس های خودم مخصوصا رفیقام خیلی با محبت رفتار می کنم همه منو به عنوان آدم با احساسی میشناسند 

فک نمی کنم به شوهرم نتونم ابراز محبت بکنم

شما اگ بفکر دختری باید رابطتو با شوهرت درست کنی بهتره مشاور بری

شوهر من درست بشو نیست خیلی تلاش کردم هیچ وقت زندگی من درست نمیشه اینو پذیرفتم و از خودم گذشتم فقط نگران دخترمم 

حتما اینکارو میکنم فقط ارزوم اینه که خدا کمکم تو این راه

درست میشه سعی کن همسرتو ببخشی اووووول واسه ارامش خودت دوم واسه دخترت اخرم ب خاطر نونی ک با زحمت درمیاره واستون،تو خونه همو زیاااااد بغل کنید

خب وقتش شد بپرسم 

ازدواج با عشق 

یا ازدواج سنتی؟ 

هردو خوبیو بدی داره ولی با عشق ترسناکه که عاشق شی بعد طرف بزاره بره.....تو‌بمونی و دل شکسته خیلی دیدم 

سنتیم میترسم عشقی صورت نگسره و خیلی سخته کلا زندگس بدون عشق بی معنیه

الان کدوم😧