2777
2789

امروز رفته بودم استخر با دوستم که اونجا با دوتا دختر خیلی تصادفی آشنا شدیم میشه گفت همسن بودیم و این دو تا دختر خیلی از این دخترایی بودن که چسی میومدن. 

بعد الکی آیفون ۱۶شو می‌کرد تو حلق ما،رتجب کاشت ناخنش بلند بلند حرف میزد عجیبب.

بعد آخر سر گفت خب می‌تونی بهم شمارتو بدی که استخر خواستیم بیایم هماهنگ کنیم من گفتم آیدی اینستاتو بده من اونجا باهات در ارتباط باشم... آقا گرفتن آیدی همانا اینکه فهمیدم این بلاگر همانا. اصلاً پیجشو که دیدم از خودم ناامید شدم بابا آخه چطوری میشه یه آدم م خانواده خوب هم از همه مهم‌تر پول و آزادی داشته باشه؟ ببین یه سری کارا رو ۱۰۰ من اگه اون پول و آزادیو داشتم انجام نمی‌دادم ولی خودمونیما ما خانواده ام الان دارن سر چیزهای کوچولو سگ دو می‌زنن عد یکی اینجوری بلاگره بریز و بپاش می‌کنه باباش برای تولدش آیفون ۱۶ پرو گرفته،من از وضع الانم ناراضی نیستم حتی وضعیتی که الان توش قرار دارم چیزی بوده که می‌خواستم اما واقعاً خیلی چیزا رو نمی‌تونم توی این سن به خاطر شرایط خانوادگیم به دست بیارم،، وای الان می‌خوام صحبت کنم این هی ی چیزیشو میکنه تو حلقممم

نیلو سابق با اک جدیدم🪷🦦

بخوای خودتو مقایسه کنی روز به روز افسرده تر میشی 

کاری که من با خودم کردم و تو با خودت نکن

سگ گله هم عاشق گوشته ولی به خودی نمیزنه .خدا کند که بمیرم و وطن فروش نباشم 🇮🇷 آقای خامنه ای به عنوان کسی که سال ها پیش بهت اهانت و جسارت میکردم بهت افتخار میکنم .جاتون تو قلب ماست .ترامپ قمار باز بابت اهانت و غلط بزرگش ،به زودی پشیمان خواهد شد 🇮🇷

همین که یه چیز می‌کنه تو حلقت 

این خودش گویایی خیلی چیزا هست 

یعنی اونم کمبود های داره که نباید اینطوری جبران کنه 

با دیده شدن و تعریف و تمجید دیگران

(فکر  چیز خوبه، ولی اگر بیش از حد بشه مثل یه آلودگی میمونه که زندگیتو نابود می کنه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینا اگه پولدار واقعی بودن انقدر چسی نمیومدن 

من پولدار با کیف میلیاردی هم دیدم 

یجوری در مورد کیفش معمولی حرف میزد انگار سبب زمینی پیازه

اون ایفونم احتمالا قسطی خریده با پول بلاگری پولشو پرداخت می کنه

نمیدونم چرا هیچ وقت آیفون برام مهم نبودهیه گوشیه دیگه 😶☹️

منم 

چرا مردم اینطوری می کننن

چشونه

الکی الکی به چیزو مهم کردن 

سرش دسته جمعی غصه میخورن 😂

(فکر  چیز خوبه، ولی اگر بیش از حد بشه مثل یه آلودگی میمونه که زندگیتو نابود می کنه 

با چند تا آدم اصیل و درست حسابی بگردی، این جور ادما قصر هم داشته باشن به چشمت نمیاد دیگه

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊
همین ی گوشی برا من درآمد دوسال بابامع

بابامن طرف دیدم 

پراید سوار میشه ولی آیفون داره 

البته بخاطر شغلش خرید 

زیاد حسرت نخور، کسی که واقعا داره و چشم و دل سیره آیفونش را توی حلق کسی نمیکنه. اگه تو بالاتر نبودی نمیخواست باهات در ارتباط باشه، اتفاقا اگه من شخصی با این خصوصیات را ببینم خودم اصلا باهاش رفت و‌امد نمیکنم چون همچین ادمایی که میخواند یه چیزیشون را توی چشم طرف کنند شاید از لحاظ مالی خوب باشند ولی گشنه اند. خط قرمزم ادمای گشنه هستند، ادم‌گشنه ربطی به پولداری و‌فقیری نداره.‌ ربط به ذات داره

کل کامنت هارو که خوندم همش امید های الکی بود.حقیقت اینه دنیا ناعادلانه اس.یکی تو آمریکا به دنیا میاد یکی تو سومالی.یکی تو خانواده پولدار به دنیا میاد یکی تو خانواده بی پول.دنیا همینه.عدالتی داخلش نیست ولی تو میتونی با تلاش کردن به اون چیزایی که میخوای برسی.پس غصه این چیزارو نخور.