2777
2789

پارسال دوستم منو دعوت کرد تولد بچش، من از سرکار رفتم یعنی لباس بردم با خودم و با تیپ اداری رفتم خونشون بعد عوض کردم چون شیفت بودم و دوساعت زودتر مرخصی گرفتم حتی، بعد نرسیدم هدیه بخرم ۲۰۰ گذاشتم تو پاکت و عذرخواهی هم کردم گفتم ببخشید اخر ماه بود تولد هم تو خونه  بود شامم سوسیس و الویه بود بعدشم ده بار کم بودن کادومو به روم اورد هی گفت فلانی ۲ تومن دادا اونیکی ۵ تومن داد 😒 

اونوقت برا عروسیم دعوتش کردم تو تالار گرون و‌معروف شهرمون غذامون دو‌مدل بود با شوهرش و بچش و خواهرشوهرش اومدن سکه پارسیان داد 

امروز سکه رو بردم نقد کنم ، کلا ۲۰۰هزار تومن بود😐

۲۰ سوت گفت فک کنم درست یادم نیست

چقدر زشت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه بی شعور بوده 😦😦😦 بدم میاد از ادم هایی که هر چیزی می خوان تلافی کنند. 

200 برای تولد که یه نفر هم بودی کافی بوده 

ولی اون که برای عروسی این تعداد آمدن خوردن و بهترین پذیرایی شدن خیلی زشت بوده

هر که یمنی ها را دوست بدارد مرا دوست داشته و هر که با آنها کینه ورزی کند با من کینه ورزی کرده است. پیامبر اکرم (ص)

چه بی شعور بوده 😦😦😦 بدم میاد از ادم هایی که هر چیزی می خوان تلافی کنند. 200 برای تولد که یه نفر ه ...

اره بخدا هم شیرینی  و شربت هم میوه هم گیفت برا دختربچه ها هم دومدل غذا