2777
2789
عنوان

خون روی فرش بیاین بچه ها لطفا😭

337 بازدید | 34 پست

بچه ها امروز داشتم فصد خون انجام میدادم با انژیوکت بعد خون هم توی مشما میریخت که مشما هم روی فرش بود یهو حواسم نبود دستم خورد یه گردی نسبتا بزرگ خون روی فرش ریخت بعدش دستمال خیس آوردم کشیدم روی فرش که خون ها رفت بعدم آب و تاید آوردم با دستمال کشیدم روی اون قسمت ها هی میرفتم آب رو خالی میکردم هی باز آب و تاید درست میکردم میاوردم می‌کشیدم رو اون قسمت فکر کنم ده بار این کارو تکرار کردم چون احساس بدی گرفتم گفتم نجس شده بعدش دوباره با دستمال خیس اون قسمت رو کشیدم که کف ها برن

هیچ لکی نموند بوی خون هم نمیده

الکل هم زدم اون قسمت رو که ضدعفونی بشه

سشوار هم کشیدم خشک بشه راه هم نرفتم

هنوز دلم راضی نشده بچه ها نجس نیست یعنی؟

کثیف نیست؟

یا فردا باز لگن بذارم بشورم؟

[کاربری برای دو نفر هست] And if you want to die i want to die with you

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واکنش من اگه اونجا بودم

سلام قالی شویی بیاین فرش ما رو ببرین بشورین

دختر چشم ابرو مشکی که دل میده به بازیگرچینی         تو محلمون نداشتیم اون بازیگر چینی رو                       عزیزان من خواننده هستم یک پا😎😎😎😎😎😎😎

واکنش من اگه اونجا بودمسلام قالی شویی بیاین فرش ما رو ببرین بشورین

به ماه پیش فرشمو شسته بودم نمیتونم دوباره در بیارم بشورم 

[کاربری برای دو نفر هست] And if you want to die i want to die with you

نه بابا دیگه تمیز شد

خونه ما موکت مون محل رفت و  آمد موش هاس، ما احتمالا باید خودکشی کنیم اگه شیوه تو رو پیش بگیریم🤧😂😂

برای پیدا کردن جایی که نمیشه پیداش کرد، اول باید گم شد!..اگر غیر از این بود همه پیداش میکردن