2777
2789
عنوان

خون روی فرش بیاین بچه ها لطفا😭

| مشاهده متن کامل بحث + 337 بازدید | 34 پست
از اردک و غاز تو حیاط پشتی مون نگه داری میکنیم واسه همین موش جمع شده، البته مادرم دست به کار شد براش ...

وای نمیترسی؟

یه مدتی مام توی یه محلی بودیم یه مدت مستاجر بودیم خیلی بد بود اصلا به محله موش ها معروف بود از سر ناچاری و بی پولی رفتیم اونجا نمی‌دونم یک سال رو چجوری دووم آوردم از هر سوراخ سمبه ای بچه موشو موش بزرگ در میشد فقط

[کاربری برای دو نفر هست] And if you want to die i want to die with you

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید میتونم بپرسم برای چی انجام میدین؟از کجا خون میگیرین؟چون اولین باره میشنوم

یه رگ بزرگ دارم پشت دستمه از اون همیشه خون میگیرم

یه مدتی خونم غلیظ شده بود الان خداروشکر رقیق شده اما بازم حالم چندان خوب نیست بخاطرع همین فصد خون میکنم که سرحال بشم

از بعد کرونا اینجوری شدم 

وای نمیترسی؟یه مدتی مام توی یه محلی بودیم یه مدت مستاجر بودیم خیلی بد بود اصلا به محله موش ها معروف ...

چه ترسی 

ما خونه مونو باهاشون به اشتراک گذاشتیم فقط مشکلش اینه که کاش میشد اونا هم سهم خودشونو از اجاره خونه بدن وگرنه حله🤦‍♀️😂

برای پیدا کردن جایی که نمیشه پیداش کرد، اول باید گم شد!..اگر غیر از این بود همه پیداش میکردن

چه ترسی ما خونه مونو باهاشون به اشتراک گذاشتیم فقط مشکلش اینه که کاش میشد اونا هم سهم خودشونو از اجا ...

ای وای😭😭😂😂😂