2777
2789
عنوان

خون روی فرش بیاین بچه ها لطفا😭

| مشاهده متن کامل بحث + 337 بازدید | 34 پست
اوووووووه، چرا اونوقتخودت؟ خطرناک نباشه بنظرم تمیز شده دیگه....

تند به تند باید فصد خون کنم اوایل پیش خالم میرفتم برام انجام میداد ولی دیگه خسته شدم گفتم تا کی منکه وضعم همینه سختم بود برم پیشش 

دیگه خودم یاد گرفتم خودم انجام میدم 

نه خطرناک نیست رگ خودش اون خون های اضافی رو میده بیرون و بعد رگ خودش بسته میشه از یه مقداری بیشتر دیگه خون نمیده

خدا کنه تمیز شده باشه😭🥲🥲خیلی حس بدیه تازه فرش شسته بودم

[کاربری برای دو نفر هست] And if you want to die i want to die with you

چه حوصله ای مینداختی حموم یا قالی شویی میشستن

فرش شش متری رو نمیتونم بندازم حموم که..یه ماه پیش خودم شستم نمیتونم دوباره بشورم قالی شویی هم دلم نمیاد بدم یه بار دادم تمیز نشستن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بده بشورن بابا فرشو

قالی شویی اعتماد ندارم تمیز نمیشورن یه بار دادم قشنگ لکه چای روی فرش مونده بود اصلا تمیز نشسته بود باز خودم مجبور شدم بشورم

فرش شش متری رو نمیتونم بندازم حموم که..یه ماه پیش خودم شستم نمیتونم دوباره بشورم قالی شویی هم دلم نم ...

از لحاظ تمیزی مشکلی نداره اما از لحاظ نجاست هنوز پاک نشده یا باید با اب کر .شلنگ اب. بشوری یا هم چندین بار با اب قلیل روش بریزی و ابش رو جمع کنی....لگن بذار و قشنگ اب بکش

اگه برای نجسی میخواستی اخر سر یه لگن میذاشتی ابم میریختی بعد خشک میکردی. چون اب نریختی نجسه فکر کنم ...

پس صبح لگن بذارم آب بریزم روش؟بعدش دیگه تمیزه؟

واقعن چجوری تنهایی فصد کردیچقد عجیب شدین بعضیا تو خونه حتی حجامت میکنن😂

با سرنگ هم تنهایی فصد کردم حتی🥲این دفعه به سرم زد انژیوکت بزنم نمی‌دونم چرا

سرنگ خیلی بهتره هم راحت تره دردسری هم نداره تمیز هم هست

نه بابا دیگه تمیز شدخونه ما موکت مون محل رفت و آمد موش هاس، ما احتمالا باید خودکشی کنیم اگه شیوه تو ...

وای واقعا؟چرا موش؟

آره متاسفانه من وسواس دارم خدا نکنه به یچیزی گیر بدم😭🥲

پس صبح لگن بذارم آب بریزم روش؟بعدش دیگه تمیزه؟

اگر با شلنگ می شوری یک بار کافیه،اگر نه سه بار اب بکش با اب کم

چون دیگه اصل نجاست پاک شده مشکلی نداره،فقط اون اب تو‌لگن نجس هس مواظب باش رو فرش نریزه دوباره

بعدم با پارچه خیسی فرش رو بگير و یک سبد بذار زیرش تا زود خشک بشه

از لحاظ تمیزی مشکلی نداره اما از لحاظ نجاست هنوز پاک نشده یا باید با اب کر .شلنگ اب. بشوری یا هم چند ...

چشم ممنونم صبح همین کار رو میکنم🥲❤️

اگر با شلنگ می شوری یک بار کافیه،اگر نه سه بار اب بکش با اب کمچون دیگه اصل نجاست پاک شده مشکلی نداره ...

خیلی ممنونم عزیزم😘😘❤️

وای واقعا؟چرا موش؟آره متاسفانه من وسواس دارم خدا نکنه به یچیزی گیر بدم😭🥲

از اردک و غاز تو حیاط پشتی مون نگه داری میکنیم واسه همین موش جمع شده، البته مادرم دست به کار شد براشون سیانور گذاشتیم ولی بازم هستن 

تو یه اتاق مون حتی من دیدم دو تا موش زندگی میکنن در باز باشه میان داخل 

آره دیگه این شد که بدون دمپایی رو موکت قدم نمیزاریم

برای پیدا کردن جایی که نمیشه پیداش کرد، اول باید گم شد!..اگر غیر از این بود همه پیداش میکردن

تند به تند باید فصد خون کنم اوایل پیش خالم میرفتم برام انجام میداد ولی دیگه خسته شدم گفتم تا کی منکه ...

ببخشید میتونم بپرسم برای چی انجام میدین؟از کجا خون میگیرین؟چون اولین باره میشنوم 

خدایاسه چیز تو زندگی قشنگن: 'خانوادم' 'انعکاس صداشون' 'تصویر شون تو اینه' 👩‍❤️‍👨🧒🏻🧒🏻🧒🏻👶🏻 خدایا مواظب خانوادم باش به خودت میسپارم❤❤