2777
2789
عنوان

خانومایی که تونستید اعتماد بنفستونو ببرید بالا بیان💗

| مشاهده متن کامل بحث + 147 بازدید | 34 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سکوت کردم. با همسرم و ... بحث نمیکردم. اگه جایی بهم بی احترامی شده بود دیگه نرفتم. حتی همسرم نتونست ...

واقعا ممنونم خیلی خیلی لطف کردید اینهمه برام نوشتید

عالی بود حتما استفاده میکنم💗

موفق باشید مهربونم🎀

واقعا ممنونم خیلی خیلی لطف کردید اینهمه برام نوشتیدعالی بود حتما استفاده میکنم💗موفق باشید مهربونم🎀

یه نکته: تجربه خودمه 

اوایل تغییرم، خیلی عذاب وجدان داشتم. چون عادت داشتم بخاطر باورهای غلط، احترام کنم، مهربون باشم، نادیده بگیرم و... از کارای کوچیک شروع کردم و هی با خودم گفتم من مهمم، من ارزشمندم، من لیاقت ارتباط خوب رو دارم و.... تا خوبتر شد احوالم.

اعتماد بنفس اینه که توانایی ها و نقاط ضعفت رو بشناسی، کدوم بهتر میشه، کدوم رو نمیشه کاری کرد، اینکه خودتو همه جوره بخوای، من فکر میکردم حتما باید یه چیز خاصی باشم، شاغل و ... درصورتیکه میتونم ساده باشم، نه زیبایی، نه هیچی، ولی ارزش زندگی دارم چون بدنیا اومدم! خیلی اتفاقا افتاد ولی من سالمم، آبروم حفظ بوده همیشه، خدا منو از خیلی چیزا حفظ کرده، هوامو داشته و داره، پس من براش مهمه. چرا برا خودم ارزش قائل نشم. همه که بچه وزیر و وکیل نیستن! پس ربطی به موقعیت نداره 

ایه 3 سوره حج.ایه 126 سوره اعراف... دوستان این ایات برای صبر و قضاوت نکردن هست!
یه نکته: تجربه خودمه اوایل تغییرم، خیلی عذاب وجدان داشتم. چون عادت داشتم بخاطر باورهای غلط، احترام ک ...

چقد درست گفتید، زیباترین تعریف بود.

واقعا اعتماد بنفس یعنی همین!

یعنی خود واقعیمونو با تموم نقاط ضعف و قوت دوست داشته باشیم چون مهم هستیم هم برای خدا و هم خودمون💗