2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقط مردها رو مقصر ندون زن ها هستن که پا میدن و به هم نوع خودشون خیانت میکنن ، به من چه تو جلوی شوهرت ...

فقط و فقط طرف متاهل ماجرا مقصره ! امثال شما دنبال مقصر میگردید بندازید پای یکی دیگه . طرف مقابل چه زن چه مرد .. تعهدی به زندگی شما نداره . اینم ک خیانت به همجنس فقط یک شعاره و بس ! حالا یه بار خیانت کنید شما زنای متاهل ببین شوهره میگه اون مرد بمن که همجنسشم خیانت کرده و میبخشدتون یا نه !!  خداروشکر غیرت مردا مونده .. یه مرد هیچوقت زنش اگه هرزگی کنه بخششی در کار نیس . ولی زنا نه ! میگن به هرررر طریقی شده مرد هرزه رو باید نگهش دارم !! و مقصر کسیو میدونن که باهاشه !!

فقط و فقط طرف متاهل ماجرا مقصره ! امثال شما دنبال مقصر میگردید بندازید پای یکی دیگه . طرف مقابل چه ز ...

البته یه مرد هم وقتی زنش خیانت کنه قطعا اون طرفی ک با زنش بوده رو یا میکشه یا کاری میکنه ک از زنده بودن پشیمون بشه.

الانم اونقدر مردای بی غیرت زیاد شدن ک ب راحتی با خیانت زنشون کنار میان.

تو ایران طلاق با مرده.و راحت میتونه طلاق بده اگ خیانت کنه زنش.و اگ طلاق نده بشدت بده براش همه جا ب دیده تحقیر نگاه میکنن بهش.

منتها زن حق طلاق نداره.و بقدری خیانت مردا زیاد و عادی شده متاسفانه ک حتی همون خیانتم میندازن گردن زن ک ببین تو چی کم گذاشتی ک خیانت کرد 

برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترای گلم یه صلوات مهمونم کنید.ممنونم
البته یه مرد هم وقتی زنش خیانت کنه قطعا اون طرفی ک با زنش بوده رو یا میکشه یا کاری میکنه ک از زنده ب ...

گیریم حرفت درست ! حداقل اول حساب زن هرزشو میرسه ! ولی زنا میبخشن و میگن فقط باشه هرجور باشه فقط باشه !!  کاش یکم مستقل بودن زنها ک انقد خودشونو زیر دستوپای مرد نمینداختن 

گیریم حرفت درست ! حداقل اول حساب زن هرزشو میرسه ! ولی زنا میبخشن و میگن فقط باشه هرجور باشه فقط باشه ...

من شوهرم با یه زن متاهل خیانت کرد.

ب شوهرش گفتم.بامدرک.برگشت گفت من زنمو دوس دارم.توبه کرده بخشیدمش😐حرومزاده کثافت

بخاطر عدم شکایتش نتونستم جدابشم.

همچنان هم با همون زن هرزشه.

زنا نمیبخشن.زنا به اجبار میمونن.اجبار جامعه و خانواده و بچه و شرایطشون.

هرگز نمیبخشن.شاید مجبور ب زندگی باشن ولی نمیبخشن.

ولی مردا هیچ اجباری ندارن.هیچی جلوی راهشون نیست.هم قانون حمایت میکنه ازشون هم جامعه.اگ زن هرزشون و طلاق ندن کثافت عالمن.ک متاسفانه زیادم شدن

من شوهرم با یه زن متاهل خیانت کرد.ب شوهرش گفتم.بامدرک.برگشت گفت من زنمو دوس دارم.توبه کرده بخشیدمش😐 ...

اون زن هرزه به شوهرش خیانت کرده ! نه تو ! شوهرتم بت  خیانت کرده ! بهتر بود قبل رفتن پیش شوهر اون .. شوهر خودتو بلایی سرش میاوردی ! وقتی میگی سند و مدرک داشتی میتونستی ثابت کنی و جدا بشی ! نفقه بچه رو ک محبور بود پرداخت کنه . خودتم کار میکردی و مستقل میشدی ! 

اون زن هرزه به شوهرش خیانت کرده ! نه تو ! شوهرتم بت خیانت کرده ! بهتر بود قبل رفتن پیش شوهر اون .. ...

🙄اولا،شما میگی مردا زنشون خیانت کنه کاری ب مردی ک با زنشون بوده ندارن فقط زنا پارتنر شوهرشونو مقصر میدونن مگه میشه؟؟؟.پس نه مردی ک با زنشونه مقصره نه زنی ک با شوهر ماست مقصره صرفا فرشته های پاک و منزهی هستن ک امثال شما حمایت میکنن ازشون.

دوما زنای خیانت دیده رو حیوون تصور نکن زمین بدجور گرده.

سوما،ایران نیستی انگار.درست خونده باشی نوشتم ب دلیل عدم شکایت اون مرد نتونستم جدا بشم.پس یعنی دادگاه رفتم.و دلایلم رد شده.و شوهرم گردن نگرفته و حاضر ب طلاق نشده شاهد میخواست اون آقا حاضر ب شهادت نشد.واضحه؟؟؟

چهارما،فک نکن نشستیم شوهرامونو پرستش میکنیم هم شوهرمون هرزه بوده هم اون حرومزاده ای ک باهاش بوده و میدونسته زن و بچه داره.جفتشون ب یه اندازه کثافتن و شوهرم و اون زن تا عمر دارن باید تقاص قطره قطره اشکای منو بدن.

پنجما،هیچوق با یه زن خیانت دیده ک ب هر دلیلی مجبور ب ادامه زندگی شده با همچین لحن تحقیر آمیزی صحبت نکن 

زمین بدجور گرده،روزی نرسه ک سرت بیاد و نتونی جداشی،ب هر عنوان،یا ب خاطر بچه هات،ک البته امثال شما بچه ها رو هم نادیده میگیرن و فقط خودشون مهمن ،یا بخاطر هزار ویک شرایطی ک ممکنه پیش بیاد.

ممنون میشم دیگه ریپلای نکنی

روز خوش

چرا یه طرفه میگی الان طبق آمار خیانت زنا بیشتره چرا زنا فرشته ان مردا دیون تو این سایت

من یه طرفه نمیگم.خانومه اومده میگه اونی ک با شوهرت بوده مقصر نیست.یا اونی ک مثلا با خانوم یه آقا باشه مقصر نیست.اصلا مگه میشه همچین چیزی؟من هیچوق نمیگم شوهرم مقصر نیس بله ک مقصره.ولی اون زنی ک باهاشه چی؟؟؟مگه نمیدونست من زنشم؟آشنا هم بود.چرا مقصر نیست؟؟چرا همه تبدیل ب بلانسبت حیوون شدن ب راحتی برن تو زندگی یکی دیگه بعد بگن ب من چه من تعهد ندارم و فلان.خب انسان ک هستی شرافت نباید داشته باشی؟

بر فرض مردی ک خیانت میکنه زنی ک خیانت میکنه کثافت و آشغال،خب پس تو چی هستی ک وارد این زندگی میشی؟؟

من از شوهر خیانتکارم حمایت نمیکنم که ولی اصلا تعجب میکنم اونطور زنا و مردای خراب و بیگناه جلوه میدن