2777
2789
عنوان

شاغلا جواب بدن

| مشاهده متن کامل بحث + 402 بازدید | 33 پست

داری به خودت سخت می‌گیری

هیچکس از روز اول راحت نیست

زمان می‌بره تا کم‌کم جا بیفتی 

فقط از همون اول حرف جابه‌جا نکن 

یا درد دل نکن تا ذات بقیه رو کم کم‌ بشناسی .

من ۲۷ سالمه؛نویسنده و کارمندم ؛اهل ریسک، عاشق سفر علاقه‌مند به مطالعه و شیفته‌ی دنیای کتاب‌ها هستم.⁦❤️⁩

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رفتید کار کنید یا شوخی کنید، همون خوب که اعتماد به نفست پایینه‌، راستش به عنوان یه خانم متاهل اصلا دوست ندارم همسرم جایی کار کنه که با همکارهاش شوخی کنه و صد البته خودم هم دوست ندارم با همکارهای مرد بگو بخند و شوخی کنم

خدای مهربانم به عدد آنچه آفریدی و بهش علم داری شکر 

باکسی صمیمی نشی خیلیییییی بهتره

من یجا بودم خانم بودیم چند نفر از من خواستگاری کردن همه شدن دشمن من انقدر بدمو گفتن 

کیــم نبلِر کیــم نَچکِــر💜✌🏿قد کشیدن های ما پاداش جان فرسودن است. 🌱👩🏻‍🎓این روزا میگذره دلم آروم میگیره یه روزی میرسم به اون روزی که میخوام✨(۱۴٠۳/۶/۵)وزن: 71.55📏وزن هدف58🏋️‍♀💪🏿( ۱۴٠۴/۳/۲)هدف اول68🔒هدف دوم65🔒هدف سوم62🔒هدف چهارم58🔒

رفتید کار کنید یا شوخی کنید، همون خوب که اعتماد به نفست پایینه‌، راستش به عنوان یه خانم متاهل اصلا د ...

آره منم اصلا شخصیتم سنگینه ، شوخی با نامحرم  رو درست نمیدونم ولی میترسم بهم بگن سنگ یا عقب مونده یا امّل ، اونا ک راحتن متاهل با مجرد دست میده و همشون باهم شوخی میکنن ... زیادی صمیمی هستن 

آره منم اصلا شخصیتم سنگینه ، شوخی با نامحرم رو درست نمیدونم ولی میترسم بهم بگن سنگ یا عقب مونده یا ...

راستش کارت درسته، بگن امل یا هر چیزی که دوست دارن، نمیدونم مجردی یا متاهل ولی خدا وکیلی خودت دوست داشتی همسرت با خانمهای مجرد و متاهل راحت باشه، مطمئن باش همسرهای اونا چه زن و چه مرد این حد راحتی همسراشون رو توی محل کار نمیپسندن و اگر به چشم ببینن حتما باهاشون برخود میکنن

خدای مهربانم به عدد آنچه آفریدی و بهش علم داری شکر 
باکسی صمیمی نشی خیلیییییی بهترهمن یجا بودم خانم بودیم چند نفر از من خواستگاری کردن همه شدن دشمن من ا ...

ععععع چ خوش شانس بودی 😄باریک الله ماشاءالله آره خب حسادت کردن  بهت 

ععععع چ خوش شانس بودی 😄باریک الله ماشاءالله آره خب حسادت کردن بهت

به حسادت نیست کلا دشمن تراشی میشه زیراب میزنن

صمیمی نشی بهتره برا کار برو فقط دوستاتو به غیر محل کار انتخاب کن

کیــم نبلِر کیــم نَچکِــر💜✌🏿قد کشیدن های ما پاداش جان فرسودن است. 🌱👩🏻‍🎓این روزا میگذره دلم آروم میگیره یه روزی میرسم به اون روزی که میخوام✨(۱۴٠۳/۶/۵)وزن: 71.55📏وزن هدف58🏋️‍♀💪🏿( ۱۴٠۴/۳/۲)هدف اول68🔒هدف دوم65🔒هدف سوم62🔒هدف چهارم58🔒

راستش کارت درسته، بگن امل یا هر چیزی که دوست دارن، نمیدونم مجردی یا متاهل ولی خدا وکیلی خودت دوست دا ...

مجردم ، واقعا منم از اینهمه راحتی خانما متعجب میشم ، از ماست ک بر ماست ، حجاب ک ندارن ،  چنتاشونم با اینکه متاهلن خیییلی لاس میزنن ب عبارتی ، خیلی راحتن