یه هفتست وارد یه شرکت جدید شدم ، خودمو گم کردم نمیدونم چطوری رفتار کنم ، کجا حرف بزنم کجا نزنم ،اصلا روم نمیشه با آفایون حرف بزنم اونام حرف نمیزنن عین دیوار میمونن ، شرکت مختلطه دختر پسر ، اعتماد به نفس ندارم ، بعضی وقتا خودشون حرفم میارن و یا شوخی میکنن به آدم حس آشخور بودنو تازه وارد بودن میدن ، وقتی شوخی میکنن کمی نطقم وا میشه ولی فرداش که دوباره میام سرکار بر میگردم به تنظیمات کارخونه انگار اینا نبودن که من دیروز باهاشون شوخی کردم حرف زدم ، حس خیلی بدی دارم خیییلی تحت فشار روانی و اذیتم ،اینم بگم اعتماد به نفسم پایینه و خجالت میکشم با کسی شوخی کنم ، کسی راه حلی داره ؟
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
رفتید کار کنید یا شوخی کنید، همون خوب که اعتماد به نفست پایینه، راستش به عنوان یه خانم متاهل اصلا دوست ندارم همسرم جایی کار کنه که با همکارهاش شوخی کنه و صد البته خودم هم دوست ندارم با همکارهای مرد بگو بخند و شوخی کنم
خدای مهربانم به عدد آنچه آفریدی و بهش علم داری شکر
رفتید کار کنید یا شوخی کنید، همون خوب که اعتماد به نفست پایینه، راستش به عنوان یه خانم متاهل اصلا د ...
آره منم اصلا شخصیتم سنگینه ، شوخی با نامحرم رو درست نمیدونم ولی میترسم بهم بگن سنگ یا عقب مونده یا امّل ، اونا ک راحتن متاهل با مجرد دست میده و همشون باهم شوخی میکنن ... زیادی صمیمی هستن
آره منم اصلا شخصیتم سنگینه ، شوخی با نامحرم رو درست نمیدونم ولی میترسم بهم بگن سنگ یا عقب مونده یا ...
راستش کارت درسته، بگن امل یا هر چیزی که دوست دارن، نمیدونم مجردی یا متاهل ولی خدا وکیلی خودت دوست داشتی همسرت با خانمهای مجرد و متاهل راحت باشه، مطمئن باش همسرهای اونا چه زن و چه مرد این حد راحتی همسراشون رو توی محل کار نمیپسندن و اگر به چشم ببینن حتما باهاشون برخود میکنن
خدای مهربانم به عدد آنچه آفریدی و بهش علم داری شکر
تو همچین محیطی بودم به طوری که شوخیاشون فیزیکی بود دختر و پسر و من از قصد قیافه گرفتم که سمت من نیان وگرنه پاچشونو میگرفتم اونوقت شما فکرتون بخاطر همچین بز مصرفایی بهم ریختی