یه هفتست وارد یه شرکت جدید شدم ، خودمو گم کردم نمیدونم چطوری رفتار کنم ، کجا حرف بزنم کجا نزنم ،اصلا روم نمیشه با آفایون حرف بزنم اونام حرف نمیزنن عین دیوار میمونن ، شرکت مختلطه دختر پسر ، اعتماد به نفس ندارم ، بعضی وقتا خودشون حرفم میارن و یا شوخی میکنن به آدم حس آشخور بودنو تازه وارد بودن میدن ، وقتی شوخی میکنن کمی نطقم وا میشه ولی فرداش که دوباره میام سرکار بر میگردم به تنظیمات کارخونه انگار اینا نبودن که من دیروز باهاشون شوخی کردم حرف زدم ، حس خیلی بدی دارم خیییلی تحت فشار روانی و اذیتم ،اینم بگم اعتماد به نفسم پایینه و خجالت میکشم با کسی شوخی کنم ، کسی راه حلی داره ؟
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉. اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻
چرا شوخی کنی اصلا چارچوب که داشتی باشی تو مخیط کار خیلی بهتره خد خودشونو میدونن اجازه دخالت نمیدن
کم کم یخت باز میشه من بهم چایی تعارف میکردن روم نمیشد بخورم میگفتم من اصلا چایی نمیخورم😅😅
|کاراموز وکالت| حسین جان ارباب شدی که رو به هرکس نزنم♥️🕌" •درپیچ وخم دنیا دریافتم هرچه بالا رفت پایین آمد الا پرچمت حسین جان💚• [و قسم به صبر،که تو خدای رویداد های محالی🌱🕊]
شوخی مرحله ی پیشرفته ی ارتباط هست. یه فرد تازه کار شوخی کنه بدتر فقط مشکل درست می کنه. شما صبح با لبخند برو و سلام و احوالپرسی کن. اگر برای کارت با کسی حرف زدی یه جمله قبل و بعدش بگو. حالتون خوبه؟ چه قدر گرمه. در حد صحبت های ساده. هول نشو فکر نکن روز اول یکهو باید بشی ناطق جمع. کم کم شروع کن.