2777
2789
عنوان

اوفففففف

104 بازدید | 9 پست

خسته شدم از دست رفتارای نامزدم اتفاقا خیلی دوستش دارم ولی رفتاراش داره از دلم میبرتش

خسته بودم حرفاتون خسته ترم کرد❤️‍🩹:).                                          یک عدد نومزد دارم جونننننن(جنوبیا میدونن چی میگم اینو اون جون بخونین😅)درخواست ندیدن که خیط میشین😊

بیایین بگم چرا

خسته بودم حرفاتون خسته ترم کرد❤️‍🩹:).                                          یک عدد نومزد دارم جونننننن(جنوبیا میدونن چی میگم اینو اون جون بخونین😅)درخواست ندیدن که خیط میشین😊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

احیانا نباید میگفتی هوف؟

سوال پیش میاد

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

بابا سرمنو برده خودش میاد گوشی منو میگیره میگرده قشنگ همه چی چک میکنه رمز گوشیمم بلده ولی من نه تاخالا تو گوشیش گشتم نه رمز گوشیش میدونم نه چیزی 

هر برنامه ای هم میگیرم حذف میکنه میگه خوب نی بعد من میگم دوست ندارم فلان کار کنی یا خمراه فلانی بگردی میگه په چیکار کنم یا دوست دارن تو فضولی و خیلی چیزا دیگه که دلم میخواد وایستم حلوش فقط حیغ بزنم بگم بسه خسته شدم دیگه

الارم خطر از الان داره اعلام میکنه ....

چی اعلام میکنه😅

اگه قصد ازدواج داری ... این مواردی که میگی رو جدی بگیر ...

اوهوم پیگیرک