2777
2789
عنوان

شوهرم بهم گفت 😔

528 بازدید | 23 پست

شوهرم بهم اعتماد داشت اعتماد کامل

من نمیدونم چیشد ولی یهو رو پیامکام تماسام کلا دوستام همه و همه حساس شد

بهم گفت چن ماه دیگ خودتو نگه دار بریم سر خونه زندگیمون اونجا عاقل تر میشی

به نظرتون چیکار کنم دوباره بهم اعتماد کنه

یــه عدد نامــزد دارم کــــه تمــام وجودمـــه🥺❤️‍🩹ـ.) اونیه که هر وقت میبینمش میگم خدایا شکرت که دارمش🫂🥲                                                          اونیه که هر لحظه دلتنگشم  ، گاه و بی گاه🖇🦋💍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مگه چی کردی؟

من مثل خیلی از کاربرا نمیخوام درباره سن و زندگیم دروغ بگم و کاربری فیک داشته باشم☺💕 صادقانه میگم من زیر ۲۰ سالمه اگر میخواید بگید بچه ای جمع کن برو درستو بخون بهتره که باهم صحبت نکنیم که خدایی نکرده دلخوری پیش نیاد🙌❤اگر هم که نه منم جای دخترتون لطفا منو راهنمایی کنید که به راهنمایی شما بزرگترها محتاجم تو زندگیم

زمان

در آفریقا هر روز صبح آهویی از خواب بر می خیزد ک میداند باید سریع تر از یوز بدود تا شکار نشود و یوزی ک میداند باید سریع تر آهو بدود تا از گشنگی نمیرد، مهم این نیست آهو باشی یا یوز مهم این است با اولین اشعه آفتاب با تمام سرعت بدوی!

مگه چیزی دید ازت

نه من نمیدونم من اصلا کاری نکردم

یــه عدد نامــزد دارم کــــه تمــام وجودمـــه🥺❤️‍🩹ـ.) اونیه که هر وقت میبینمش میگم خدایا شکرت که دارمش🫂🥲                                                          اونیه که هر لحظه دلتنگشم  ، گاه و بی گاه🖇🦋💍

خب یکار کردی حساس شده. بعدم دوست و رفیق پاشو به زندگیت باز نکن یه نصیحت خواهرانس

من کلا دوستی ندارم فقط در حد همون بگو بخند با یکی از فامیلام

و کلا کاری نکردم

خب چرا نمیپرسی ازش

میگ نه میگ بهت اعتماد دارم ولی میخوام بدونی هواسم بهت هس

ولی من میفهمم که نداره