2777
2789

بخدا امشب چندین مورد دیدم حالم بد شد

مرد پیررر ،زن جوون

حتی فاصله ـ۱۰٫۱۵ سال هم خیلی زیاده

تصور کن زن شده ۳۵ مرد ۵۰ سال خب خیلی تفاوتته

من ۱۳سال دیر گفتی حیف شد خلاصه بنظرم سن کمتر بهتره اختلاف زیادخوب نی

اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«انهاکه عکس هارانبوسیده اند،عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم..❤یاعلی و اولادش....🤍❤️حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم ❤️اين جهان كوه است و فعل ما ندا سوي ما آيد نداها را صدا فعل تو كان زايد از جان و تنت همچو فرزندي بگيرد دامنت پس تو را هر غم كه پيش آيد ز دردبر كسي تهمت منه، بر خويش گرد فعل تست اين غصه هاي دم به دم اين بود معناي قَد جَفٌَ القَلَم!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینجا عاشق این مدل ازدواجندلیلش پوله پولحال منم بهم میخوره چندش اصلا مرده بخاطر یچیز فقط اینارو میگی ...

نههههه تو نمیتونی درک کنی که فقط از مرد ۲۰ سال بزرگتر حس مردونگی میگیرم و اونه که واقعا عاشقمه🤡

پسر همسن بچه ست، باید همسن بابام باشه تا بتونم به چشم مرد ببینمش

اگه همسن بابابزرگمم بود چه بهتر!!🤡😍💍

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

نههههه تو نمیتونی درک کنی که فقط از مرد ۲۰ سال بزرگتر حس مردونگی میگیرم و اونه که واقعا عاشقمه🤡 پسر ...

منم از همسن خوشم نمیاد به قول شما حس میکنم از من کوچیکتره ولی خداییش سن بابا هم نه دیگه😂

در عصری که همه دنبال تنوع اند...من عاشقانه دنبال تکرار توام! تکرار دوست داشتنی من، تکرار میکنم تکرار میکنم دوستت دارم.🫀❤️    متاهل و متعهد،درخواست دوستی به هیچ عنوان پذیرفته نمیشود! کاربر تازه وارد نیستم دوستان چندین ساله خواننده ی خاموش بودم و خیلی هاتون رو میشناسم😊

نههههه تو نمیتونی درک کنی که فقط از مرد ۲۰ سال بزرگتر حس مردونگی میگیرم و اونه که واقعا عاشقمه🤡 پسر ...

و با تجربه ۲ سال زندگی مشترک بقیه تشویق میکنن به این سمت🤣

بزار ۱۰ سال بشه ببینم روت میشه پاشی دو قدم راه بری تو خیابون باهاش