2777
2789
عنوان

شوهرم بهم گفت 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 531 بازدید | 23 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگ نه میگ بهت اعتماد دارم ولی میخوام بدونی هواسم بهت هسولی من میفهمم که نداره

خب اگ از خودتت مطمئنی بزار ب حال خودش بمونه فعلا چیزی نگو بهش دیگه. بعد ی مدت ببین از حرفو کاراش برمیگرده یا نه. 

۱۲۳ همه بیخیال غصه🙃

توهم بگو اگه دست از پاخطا کردم بگو بعدم حساسی اول ازدواج کلا هست برا مردا تا کم کم اعتماد کنند اگه خیلی خوشکلی یا قدرتمند حساس ترم هستند. البته گاهی خوشکلم نباشی برا اینکه مشخص کنند تصمیم گیرنده در آخر اونه بنظرم گاهی این کنترل ها هست. توهم یه مدت دیگه بهش بگو ح. اسم بهت هست. یکم سنگین شو باهاش. البته من روشم اینه با هرکی مثل خودش. توپ بنداز تو زمینش. تا گیج بشه وقتی بگی حواسم هست و چند روز کم رنگ بشی بنظرم حساب کار دستش میاد. زیادم نپرس چت شده و این ها. چون میگه انگی به دنگشه 

مردا تو نامزدی زیادی حساسن درست میشه البته اگر کاری نکرده باشی مگه چیکار کردی

فک کنم باید بهش زمان بدم

من کاری نکردم بخدا هیچکار

یــه عدد نامــزد دارم کــــه تمــام وجودمـــه🥺❤️‍🩹ـ.) اونیه که هر وقت میبینمش میگم خدایا شکرت که دارمش🫂🥲                                                          اونیه که هر لحظه دلتنگشم  ، گاه و بی گاه🖇🦋💍

فک کنم باید بهش زمان بدممن کاری نکردم بخدا هیچکار

اره عزیزم مردا تو دوره نامزدی نمیدونم چشونه شوهر منم اینجور بود نمیزاشت با دوستام حرف بزنم نمیزاشت تنها برم بیرون نمیزاشت آرایش کنم خیلی گیر میداد بهم ولی الان در آزادترین حالت ممکنم کاری باهم نداره ولی خب اینم در نظر بگیر ادمها باهم فرق میکنن شاید بعضیا بدتر شن بهتر نشن میگم باهاش بشین خوب صحبت کن

اره عزیزم مردا تو دوره نامزدی نمیدونم چشونه شوهر منم اینجور بود نمیزاشت با دوستام حرف بزنم نمیزاشت ت ...

باش عزیزم مرسی🫂💎

یــه عدد نامــزد دارم کــــه تمــام وجودمـــه🥺❤️‍🩹ـ.) اونیه که هر وقت میبینمش میگم خدایا شکرت که دارمش🫂🥲                                                          اونیه که هر لحظه دلتنگشم  ، گاه و بی گاه🖇🦋💍