2777
2789

سلام بچه ها اول از همه بگم من ازدواج دوممه شوهرم از ازدواج اولش یه پسر چهارساله داره، و مشترک یه پسر یکسال و نیمه داریم و طبقه بالای مادرشوهرمیم، مادرشوهرم پنج تا نوه داره ک یکیش از ما خیلی دوره امشب همه نوه هاش خونشون بودن فقط پسر کوچیکم بالا بود و نوه دیگش ک ازمون دوره پسر بزرگم وقتی اومد بالا گفت مامان جونم برام جامدادی و اینا خریده وقتی نشونم داد کلی خرت و پرت مثل جا سویچی عروسکی و مداد و اینا داخلش بود بعد دیدم ب همه نوه هاش داده، داشتن پایین ذوق میکردن، ولی برا پسر من چیزی نگرفته بود خیلی دلم شکست نمیدونم بجا بود یا ن، پسر کوچیکم با حسرت ب بزرگه نگا میکرد میخاست بره ازش بگیره اونم جیغ کشید نزاشت خیلی اعصابم خورد شد امشب میگم حداقل برا کوچیکمم ی اسباب بازی کوچیک در حد سی چهل تومن میگرفتی مگ چی میشد شوهرم رفته هیات نیومده هنوز دلم میخاد بهش بگم مامانت اینجوری کرده بنظرتون کارم درسته یا ن، امشب خیلی دلم شکست بنظرتون اصلا حق دارم یا ن 

‌      دُنیایی دارکـ با آدمایی دارکـ تَر🖤

حق داری.

فقط 4 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💞تیکرِ تولد یک سالگی دخترام💞 این که بخوای با محدودیت و اصرار کسی بهت وفادار باشه مثل این می مونه که تیکه های لیوان شکسته رو با زحمت بخوای بچسبونی و توش آب بخوری همین قدر بی فایده و همین قدر بی معنی!!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فعلاصبرکن.به شوهرت بگووقتی میادبراش یه خوراکی یااسباب بازی بگیره 

محتاج کادوی این واون نیست که بچت .میدونم دلش میخوادولی بگذره بادش میره 

اگه بازم همینطوری کردن اون موقع بگو 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

به شوهرت هم بگی دعوا بزرگتر میشه فقط برو خودت بخر به روی خودت نیار

انا بس وش عندی غیرک🧸همین چند متر پارچه مشکی عالمی داره برای خودش🦋 خطاب به کسایی که میگن دوست نشی شوهر پیدا نمیشه این راه بالاخره اشتباهه دیر برگردی میسوزی زودم برگردی باید غصه گذشته رو بخوری یعنی بهترین بهترین حالتش توبه و پشیمونیه  💜🍃 آخرالزمان وقتیه که کسی که برای وطنش شهید میشه پشتش حرف میزنن و کسی که فقط بلغور میکنه اسم خودشو میزاره ملی گرا

خودت برای پسر کوچیکت بخر و بگو مادربزرگت یادش رفته بگه برادرت برات بیارتش.

فقط 4 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💞تیکرِ تولد یک سالگی دخترام💞 این که بخوای با محدودیت و اصرار کسی بهت وفادار باشه مثل این می مونه که تیکه های لیوان شکسته رو با زحمت بخوای بچسبونی و توش آب بخوری همین قدر بی فایده و همین قدر بی معنی!!

فعلاصبرکن.به شوهرت بگووقتی میادبراش یه خوراکی یااسباب بازی بگیره محتاج کادوی این واون نیست که بچت .م ...

نه بخدا اگ چشمم ب مال اون باشه دلم ازین شکسته ک فرق میزاره بین نوه هاش

به شوهرت هم بگی دعوا بزرگتر میشه فقط برو خودت بخر به روی خودت نیار

ن اخه همیشه از من طلب کاره ک روز مادر چرا دیر اومدی چرا و هزار تا طلبکاری دیگ میگم تو ک برا اینا ک چهار پنج ساله بودن خریدی برا کوچیکه هم ی اسباب بازی میگرفتی

واقعا یعنی چی برا همه بخره برا اون بچه مظلوم نخره

اونم میفهمه هی دنبال داداشش میکرد ازش بگیره وهی اونم نمیداد، یعنی کباب شدم براش

من خودم خواهر ۱ سال و ۴ ماهشه حسرت و اینارو متوجه نمیشه میدادنم میخواست بکنه تو دهنش شاید اونا هم گفتن بچست بزرگ شد براش بخریم بتونه نگهداره الان چیزی متوجه نمیشه که به فکر روحیش باشی