2777
2789
عنوان

مادرشوهرم به نوه هاش داد فقط ب پسر من چیزی نداد

| مشاهده متن کامل بحث + 2597 بازدید | 55 پست
نکنه تو یه ساختمونین

اره دیگه طبقه بالاشونیم برا همون ناراحت شدم ک برا بچه هم یه چیزی میداد اگ دور بودم ک ب هیچ جام نبود🤦🏻‍♀️😑

‌      دُنیایی دارکـ با آدمایی دارکـ تَر🖤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره دقیقا بهش گفتم برو قایم کن داداش نبینه گوش نکرد ک هیچ از توش شکلات دراورد اینارو مامان جونم داده ...

عزیزم خدا حفظشون کنه من چهارتا دارم الان پسر هشت ساله ام فقط خواهر کوچیکشو اذیت می‌کنه ولی دیگه عاشق برادر بزرگش شده تو مدرسه گفته بود من برای مامان بابام تبریک عید نمی گم چون داداشمو بیشتر دوست دارم دوست های خوبی میشن  برای هم مطمعن باش دو تا پسر من قبلاً خیلی همو اذیت می کردن الان از هم جدا نمیسن

عزیزم خدا حفظشون کنه من چهارتا دارم الان پسر هشت ساله ام فقط خواهر کوچیکشو اذیت می‌کنه ولی دیگه عاشق ...

اخه برا این فرق بین هایی ک اینا میزارن خدا بخیر کنه اینا دشمن هم نشن خوبه🤦🏻‍♀️

اخه برا این فرق بین هایی ک اینا میزارن خدا بخیر کنه اینا دشمن هم نشن خوبه🤦🏻‍♀️

نمیشن مادر خودم ومادر همسرم پسر بزرگمو دوست دارن علنا کادو تولد بیشتر میدن موقع غذا برای اون بهترشو میزارن خوراکی بهش زیادتر میدم ولی پسر بزرگم همیشه خوراکیا رو می‌زاره جلو خواهر برادرش اول بعد خودش می خوره

نمیشن مادر خودم ومادر همسرم پسر بزرگمو دوست دارن علنا کادو تولد بیشتر میدن موقع غذا برای اون بهترشو ...

اخه چرا انقد فرق میزارن😐😐

عزیزم پیرو تاپیک آخرت خوب کردی جوابشو دادی 

خواهر من یه بار فقط یه بار مادر شوهرش الکی باهاش بحث کرد و گفته بود پ د ر س گ 

خواهرمم خوابونده بود تو گوشش و2سال محلش نداد 

دیگه همون شد

خودش اومد آشتی کرد دیگه هم غلط اضافی نکرد 

هرچند ما بهش گفتیم زیاده روی کرده و زده تو گوشش ولی دلم خنک شد 😂😂😂

شهرزاد : اگه دوسش دارین حفظش کنین با چنگ و دندون. چون زمان که می گذره هیچ چیز سخت تر از،از دست دادن کسی نیست که برای از دست ندادنش باید با جون و دل می جنگیدین                                          🥰🥰🥰پای تو که وسط باشدانتظار شیرین می شود …!🥰🥰🥰

ببین حساس نشو ما مادرا خیلی ناراحت میشیم ولی شاید اونا واقعا از قصد نکن من پدر شوهرم پسته پوست می‌کنه دهن پسر کوچیکم می‌کنه ولی یک دونه به دخترم نمیده میگه اون ضعیفه حالا اینا که از یک مادرن ولی نمیگه دل اون یکی بخواد زهر میشه میره پایین.خودت بینشون فرق نزار انشال..بزودی صاحب خونه بشید وبا خوشبختی کنارهم زندگی کنید

بهترین کار دنیارو کردی الان بزن دهن مادرشوهرت تا مثل من نشی درخواستم قبول کن بگم یه چیزایی اینجا بگم نی نی سایت یا جبهه میگیرن

یه صلوات برای آرامش و شاکر بودنم به همه چیزایی که هست و دیگه نمیشه تغییرش داد