2777
2789
عنوان

نامه بستری برای زایمان طبیعی

295 بازدید | 22 پست

سلام من میخام تو بیمارستان خصوصی طبیعی زایمان کنم

دکترم میگه ده تومن بده نامه بنویسم

میگم اگه دکتر نامه بستری نده نمیتونم تو خصوصی زایمان طبیعی کنم؟نمیخام بیمارستان دولتی برم لطفا راهنماییم‌کنین

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چرا با نامه؟ خب خودت مثلا کیسه ابت پاره شه یا تایمش بشه بستری نمیکنن یعنی؟

لطفا آقایون تو تاپیکهای من نیان، پستهای منو جواب ندن . راستی ی ذکری هس من خیلی معرفیش میکنم، خیلی خوبه و مشکلات رو حل میکنه، زندگی رو آروم و روان میکنه و برکت مادی میده به زندگی : استغفرالله الذی لا اله الا هو الحی القیوم الرحمن الرحیم بدیع السموات و الارض من جمیع ظلمی و جرمی و اسرافی علی نفسی و اتوب الیه . روزی چهارصد بار، خدود پنجاه دقیقه طول میکشه گفتنش. (حداقل) ۶۰ روز باید بگی. از تعداد کم شروع کن و صبور باش، حتما امتحانش کن عالیه مخصوصا در کنار توبه واقعی و اصلاح خودت . به دو نیت این ذکر خونده میشه یا زیادی علم یا زیادی مال. ولی کلا مشکلات زندگی رو هم حل میکنه چون خیلی وقتا مشکلات ما بخاطر گناهانمونه. اسمش هم استغفار امام صادق هست و تو مفاتیح اومده. من که عاشقشم زندگی من و خیلیا باهاش خیلی تغییر کرده. اگه میخوای بیش از صد تجربه از آدمای مختلف ازین ذکر بخونی سرچ بزن کانال ترنم توحیدی فاطمه خاشعی تو ایتا و تجربه های دوره ثروتمند شدن با قران (ویسهایی راجب این ذکر ک تو همون کانال موجوده رایگان،جلسه پنجشو بگوش خیلی خوبه) رو بخون، اون تجربه ها از همین ذکره ، تجربه خودم هم شماره ۱۱۴ هست . موفق و عاقبت به خیر باشی خانم زیبا 🌻 خدایا شکرت 💚 

زایمان اولم هست نمیدونمکیسه آبم پاره بشه برم‌خصوصی بستریم میکنن؟

بنظرم اره . ی سر برو بیمارستانه بپرس ، برو بخش لیبر یا همون زایمان یا از پذیرش بپرس 

لطفا آقایون تو تاپیکهای من نیان، پستهای منو جواب ندن . راستی ی ذکری هس من خیلی معرفیش میکنم، خیلی خوبه و مشکلات رو حل میکنه، زندگی رو آروم و روان میکنه و برکت مادی میده به زندگی : استغفرالله الذی لا اله الا هو الحی القیوم الرحمن الرحیم بدیع السموات و الارض من جمیع ظلمی و جرمی و اسرافی علی نفسی و اتوب الیه . روزی چهارصد بار، خدود پنجاه دقیقه طول میکشه گفتنش. (حداقل) ۶۰ روز باید بگی. از تعداد کم شروع کن و صبور باش، حتما امتحانش کن عالیه مخصوصا در کنار توبه واقعی و اصلاح خودت . به دو نیت این ذکر خونده میشه یا زیادی علم یا زیادی مال. ولی کلا مشکلات زندگی رو هم حل میکنه چون خیلی وقتا مشکلات ما بخاطر گناهانمونه. اسمش هم استغفار امام صادق هست و تو مفاتیح اومده. من که عاشقشم زندگی من و خیلیا باهاش خیلی تغییر کرده. اگه میخوای بیش از صد تجربه از آدمای مختلف ازین ذکر بخونی سرچ بزن کانال ترنم توحیدی فاطمه خاشعی تو ایتا و تجربه های دوره ثروتمند شدن با قران (ویسهایی راجب این ذکر ک تو همون کانال موجوده رایگان،جلسه پنجشو بگوش خیلی خوبه) رو بخون، اون تجربه ها از همین ذکره ، تجربه خودم هم شماره ۱۱۴ هست . موفق و عاقبت به خیر باشی خانم زیبا 🌻 خدایا شکرت 💚 

میگه پول بده نامه بستری بدم

برویه جادیگه بگونامه بدن بهت😑

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون

کیسه آب پاره بشه یا درد زایمان شروع بشه هرجا بری موظف هست بستری کنند

من جای شما بودم فورا از اون بی شرفی ک برای نامه ده تومن میخواد شکایت میکردم.ینی پول رو میزدم و با سند ب وزرات بهداشت گزارش میدادم

نامه رو هم برای سزارین میدن.اون هم سزارینی ک ب تشخیص پزشک باشه.ینی شما مشکلی داری و نمیخوای بری پیش دکتر خودت. و اون دکتر وظیفه اش هست نامه بده تایید کنه ک شما حتما باید سزارین بشی. در این صورت هم باز پول نباید بگیره

بهت میخندن نامه برای طبیعی ببری!

برو هرجا میخوای بستری بشی ویزیت پزشک شون بشو .خودش مراحلشو توضیح میده. دیگه پیش این دکتری ک میری نرو

خصوصی؟پول اضافه ازت گرفتن؟تو‌خصوصی زایمان طبیعی چقدر در میاد

اگر تهران هستی چند سال پیش بیمارستان پاسارگاد روی دیوارش زده بود زایمان طبیعی رایگان هست. ینی پول اتاق رو باید بدی ها . ولی هزینه اتاق زایمان و اینا رایگان. زنگ بزن بپرس از بیمارستان ها قیمت ها رو