2777
2789
عنوان

عذاب وجدان ولم نمیکنه آق مادر شدم

211 بازدید | 18 پست

من نوجوونم ولی عصبی و غمگین و وسواس و مرزی و افسردگی و اضطراب. و همش بخاطر ژنمه چندتا م اشتباه کردم وقتی کوچیکتر بودم اونارو نمیتونم فراموش کنم

با مادرم درست حرف نمیزنم جیغ میزنم همش بهش میگم کاشکی من بمیرم 

خدا به من همه چی داده ولی جوری که نمیتونم ازش استفاده کنم 

برو مشاور .۱۲۳

تحمل نکن تنهایی

مرا در واپسین روزها بیاد آور...                                                 صبح میشه این شب،باز میشه این در.. ای که مرا خوانده راه نشانم بده دعا کنید برام 🥲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم مشخصه خیلی خیلی سختی کشیدی و میکشی و هر کسی نمیتونه درکت کنه. 

اگه جادویی وجود داشت که حالتو خوب میکرد ازش استفاده می‌کردم. باید کنار بیای و خودتو سرزنش نکنی. 

رنج کشیدن.! 

عیسی هم رنج کشید تا عیسی شد 

پس باید تراپی بری. ورزش هم بکنی خیلی خوبه. باشگاه برو حتما

میرفتم 

ببین من ۵ تا قرص میخوردم ولی روانپزشکمو عوض‌کردم و شد ۰ تا 

باشگاهم میرفتم ولی الان از خونه بیرون نمیرم خونه نشین شدم 

زیاااد میرفتم ولی دیگه حوصلشو ندارم حس میکنم درست نمیشه

اون مشکلاتت رو روانپزشک تایید کرده و اون تشخیص داده؟ اگه آره  دارو مصرف کن ببین نوجوونی کلا دوره ای هست که آدم خشم زیادی داره سعی کن انرژیت رو با یه ورزش سنگین تخلیه کنی سرت رو گرم کن 

جوجه پرستار

حلالیت هم خواستی بگیر 😂

ریشه هاش رو پیدا کن. خودت بفهم از کجاست. خودت که بفهمی کشیدن رنجش برات کمتر عذاب داره. همش هم تقصیر تو نیست کسی در حدت نیست که بفهمتت و دستاتو بگیره