بی اشتها شدم و دارم وزنم رو از دست میدم رابطم با پارتنرم افتضاح شده... عصبی و زود جوش و درونم پر تلاتم هست بد دهن شدم و فوحش میدم زود زیر گریه میزنم
ناخنکاری رو خوب بلدم ولی بیکار نشستم دلم میخواد یه تغییر خوب تو زندگیم بیافته دلم میخواد ادم دیگه ای بشم اخلاقام تغییر کنن و فقط دور بشم از کسی که هستم...
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خیلی خسته کننده شده زندگی من ک حوصله هیچ ادمی رو ندارم سر هرچیزی دلخوری اتفاقی با رفیقام کات میکنم الان هیچ دوستی ندارم و خلاصه فقط پارتنرم هست اونم اذیت زیاد میکنه ولی انقد دوسش دارم که تحمل میکنم فقط اون مونده برام دیگه نمیخام از دستش بدم
ازونور کارم دلم میخاد کنم ولی نمیدونم چرا انگیزش نیست...ازونور بیکاری هم خوب نیست...چی بگم نمدونم دارم با زندگیم چیکار میکنم