2777
2789

طرف تا فکر میکنه یکم دستش راه افتاده و مشتری ثابت پیدا کرده حس میکنه مشتری ها دیگه شدن برده

انگار مفت داره خدمات انجام میده 

یکی دو سال میشد که پیش یکی میرفتم واسه کاشت مژه ، اوایل خوب بود ، هفته پیش بهش زنگ زدم گفت من استراحت مطلقم نمیتونم کاشت کنم منم گفتم اوکی خدا سلامتی بده ، چند روز پیش تو خیابون دیدمش ولی اون منو ندید منم گفتم خب الحمدلله سرپا شده دوباره بهش زنگ زدم جواب نداد ، پیام دادم گفتم اگه وقت داری بیام پیشت مژه بذار جواب نداد ، گفتم اشکال نداره شاید پیامم نرفته شبش بهش زنگ زدم دیدم زد اشغال ، منم قطع کردم شمارشو بلاک کردم ، امروز رفتم جای دیگه و پولی که قرار بود بدم به اون دادم به یکی دیگه ، انقد به طرف گفتن نوکرتم فکر کرده واقعاً اربابه 

دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید من قبل از ایشون بودم اینجا 😊

حالا چرا اینکارو کرده ..همه دنبال مشتری ن ...نکنه کسی چیزی گفته بهش ..کاش بهش پیام میدادی طرف مرض داشته نباید دلیلش و بگه 

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌
حالا چرا اینکارو کرده ..همه دنبال مشتری ن ...نکنه کسی چیزی گفته بهش ..کاش بهش پیام میدادی طرف مرض دا ...

نه بابا ما اصلأ رابطه نزدیک نداریم که طرف مثلاً از کسی چیزی بشنوه کاملا رسمی هستیم ، من مشتری هستم و اون مژه کار 

ولی خب قشنگ معلوم بود خودشو میگرفت انگار 

دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید من قبل از ایشون بودم اینجا 😊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

غر نمیزدی موقع کاشت؟ یه سریا آنقدر طرفو اذیت میکنن میگه نخواستیم این مشتریو

یا شایدم الان مشتری جدید گرفته قیمتشو از اونا بیشتر میگیره به اونا وقت میده

با ابله بحث نمیکنم