2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا من تو کار رسانه و هنر هستم ولی درامد توپ خدایش خییلی بستگی به خییییلی چیزا داره من که تا الان نرسیدم هیچ ثبات مالی نداره

مگر کار کارمندی که تکلیفت مشخص باشه 

پیامتو نمیخونم تا چشمت دربیاد😛

به نظرم اون چیزی که بیشتر از همه بهش علاقه داری و البته استعداد، برو همون رو دنبال کن. 

چون علاقه باعث میشه که تحت هر شرایطی، همه ی انرژی تو بزاری پای کار، بنابراین پول سازی هم صورت می گیره. 

کسیو دیدی واقعا

اره تاتو کار خودم😂

میدونی واقعا دستمزد هر تاتو چنده؟ 

بستگی به سایز و سبک و شلوغی کار گرون تر هم میشه 

یه مینیمال کوچیک و ساده یکی دوسانتی بیشتر از یه تومن میشه 

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

اره تاتو کار خودم😂میدونی واقعا دستمزد هر تاتو چنده؟ بستگی به سایز و سبک و شلوغی کار گرون تر هم میشه ...

جدی مشتری دارن ؟خیییلی دوس دارم میترسم مشتری نباشه یا بعد کار اعتراض کنن مثل ارایش نیست بشه پاککرد اخه فقط ازاین ترسه که شروع نمیکنم

درکل تاتو تن خانما زیاد نمیبینم ولی مثلا همه موهاشون رنگ میکنن

لایک نکنید❌️کاربری دست دونفرمونه که دوستیم لطفانگین تاپیک ها باهم جورنیست.

جدی مشتری دارن ؟خیییلی دوس دارم میترسم مشتری نباشه یا بعد کار اعتراض کنن مثل ارایش نیست بشه پاککرد ا ...

اتفاقا زیاد شده تتو بین خانوما 

خب تو هرکاری بدون تلاش بجایی نمیرسی، این کار هم با تکرار و تمرین میشه به بهترین نحو برا مشتری انجامش داد که پشیمون نشه 

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

برنامه نویسی اصلا قابل مقایسه با اینا نیست برنامه نویسی هم درامدش زیاده هم جایگاهش، مثل اینه که بخای بگی دانشمند فیزیک بیشتر میفهمه یا کسی که سیکل داره

ای جان و ای جانان من ، ای عشق جاویدان من ، نامت طنین انداز شد ایران من ایران من 🧡