2777
2789
عنوان

حقوق دانشگاه بابلسر

589 بازدید | 27 پست

بچها کسی اینجا دانشجو هست ؟ یا از اطرافیانش . اگه هستید لطفا بگید سوال دارم:) 

چشم خود بستم که دیگر چشم مستش ننگرم 👀💕، ناگهان دل داد زد دیوانه من میبینمش :) 🦋☄ 

بابلسر نیستم ولی تقریبا خبر دارم ازش چیه سوالت؟ خیلی شرجیه. 

زندگیم یهو ورقش برگشت از وقتی موهبت الهی رو درک کردم و آشنا شدم ☀️🪄  من معتادم !!! به ماجراجویی دختری هستم آمیخته به هنر 🌏☄️ 🌱ولی من به تموم‌چیزایی که گفتن نمیرسی رسیدم✨💚میشه بدون توهین اظهار مخالفت  کرد ‌‌.‌‌میشه بدون تحقیر اظهار وجود کرد..میشه بدون تخریب جایگاه پیدا کرد.   میشه بدون حسادت بدست آورد . پس وجودت رو خراب نکن دوست من🥰🫀عاشق خلق هنرهای آلبرت بیرشتات🪴  دوست عزیز اگه کلمه بی ربطی یا اشتباهی میبینی در جمله به لطف غلط گیر کیبوردمه که همیشه به جای درست غلط می‌کنه . همون کلمه ای که درست و شبیهشه اره همونه 😂

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همسر دوستم هیئت علمی اش توی این رشته است

عهههه . ببخشید من چندتا سوال دارم براتون مقدور هست بپرسید؟ البته چون ممکنه از اطرافیانتون نیستن نخواید بپرسید ، هر طور مایل بودید :)❤

میشه لطفا ازشون بپرسید واسه قبولی حقوق از منطقه دو غیر بومی چه رتبه ای لازمه؟ 

و اینکه شما خبر دارید اساتید و امکانات دانشگاه چطوریه؟ چون احتمالا امسال بخوام برم این دانشگاه یکم از بابتش استرس دارم

چشم خود بستم که دیگر چشم مستش ننگرم 👀💕، ناگهان دل داد زد دیوانه من میبینمش :) 🦋☄ 

همسر من لیسانسش اونجا خوندمدیریت صنعتی

از دانشگاه راضی بودن ؟ استاد ها و امکاناتش؟ 

نمیدونم میخوای بری اونحا یا نه ولی کلا سطح دانشگاه بابلسر بالاست و شهرشم خیلی خوبه من لیسانسم اونجا ...

ارهههه میخوام برم اونجا بخونم 😍پس راضی بودین؟ امکانات دانشگاه چطوری بود؟ خوابگاه ها چی 

من علوم پزشکی بودن البته همه چیزش عالی بود مخصوصا محوطه خوابگاهش

علوم پزشکی بابلسر ؟ فکر کردم علوم پزشکیا جدا از انسانیا باشن اخه خیلی نمیدونم راجب دانشگاهش. 

استاد هاش خوب بودن از لحاظ علمی راضی بودی؟  

عهههه . ببخشید من چندتا سوال دارم براتون مقدور هست بپرسید؟ البته چون ممکنه از اطرافیانتون نیستن نخوا ...

هیات علمی که نمیدونه دانشگاه چه رتبه ی میخوای فداتشم 😅 بعدشم برم از شوهر دوستش بپرسه ؟ که احتمال زیادم چاخان کرده بیخیال اینقدر سخت نگیر اگر ادم مستقلی هستی برو تجربه قشنگی میشه

هیات علمی که نمیدونه دانشگاه چه رتبه ی میخوای فداتشم 😅 بعدشم برم از شوهر دوستش بپرسه ؟ که احتمال زی ...

اره منم واسه همون گفتم شاید نخواید بپرسید ❤

اره خودم خیلی دوست دارم برممم خیلی شهر قشنگیه:) خودم برای کرجم

یکم نگران رتبمم که نخوره

اره منم واسه همون گفتم شاید نخواید بپرسید ❤اره خودم خیلی دوست دارم برممم خیلی شهر قشنگیه:) خودم برای ...

ایشالا موفق باشی هرجا هستی بازم خودت تحقیق کن و یبار اونجا سفر برو 

ایشالا موفق باشی هرجا هستی بازم خودت تحقیق کن و یبار اونجا سفر برو

چشم بازم ممنونم

علوم پزشکی بابلسر ؟ فکر کردم علوم پزشکیا جدا از انسانیا باشن اخه خیلی نمیدونم راجب دانشگاهش. استاد ه ...

اره جدان من راجب شهرش گفتم بیشتر و اینکه چند تا دوست پیدا کردیم اونجا تعریف میکردن