2777
2789

فقط یه نفر می‌تونه کمکم کنه ،همه چیز داره خوب پیش می‌ره اما آثار چالش های سخت قبلی بدجور روحمو در سکوت فرو برده

این حالت رو دوست ندارم 

فقط دوست دارم امسال برم کربلا

فقط همین

شاید باور نکنید اما تنها ترسم برای امسال این هست اربعین حرم نباشم چجوری دووم بیارم برای ادامه زندگیم

اگر بشه،میشه بار اولم✨🥺

همیشه از خدای خوشگلم مچکرم که پیشمه و حواسش به من هست خیلی خیلی دوست دالم🥺❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوشبحال دلت به دلم افتاده امسال یه زیارت داری ان شاءالله کربلا از نزدیم قسمت هممون

با اینکه بابام اصلا اعتقادی ندارند و باید از بابام اجازه بگیرم و نمیدونم می‌زاره یانه و هیچ کاری نکردم نه گذرنامه دارم نه ویزا 

و کنکور هم دارم و هزار تا کار دیگه اما اصلا برام هیچکدوم مهم نیست

از امام می‌خوام منو صدا بزنه

ممنونم خدا کنه✨

ولی مطمئنم قسمتت میشه بی دلیل این چیزا به دل آدم نمی افته کاش منم حج برم کربلا برم همه ی جاهای مقدس و برم

اگه داری امضامو میبینی تو رو خدا دعا کن بتونم فراموشش کنم،دعا کن به آرامش برسم حالم اصلا خوب نیست🙃

ولی مطمئنم قسمتت میشه بی دلیل این چیزا به دل آدم نمی افته کاش منم حج برم کربلا برم همه ی جاهای مقدس ...

من هیچ وقت حسینمو نشناختم بجز امسال🙂

عزیزم یه روزی به همه این مکان های مقدس میری و آرامش نصیبت میشه مطمعن باش👌🏻✨

من هیچ وقت حسینمو نشناختم بجز امسال🙂عزیزم یه روزی به همه این مکان های مقدس میری و آرامش نصیبت میشه ...

انشالله قسمت همه مون شه 

آدما که بدرد ما نخوردن

اگه داری امضامو میبینی تو رو خدا دعا کن بتونم فراموشش کنم،دعا کن به آرامش برسم حالم اصلا خوب نیست🙃