2777
2789

۲۶سالمه،متاهلم،مادرم

اما هم چنان وقتی تو جمع حرف میزنم مادرم با ترس و نارضایتی نگاهم میکنه

هررررررر حرفی باشه از شوخی و خنده و دستور آشپزی تا حرف های سیاسی و دینی...

خلاصه تا وقتی حالش خوبه تو جمع که من ساکت باشم ،همین که حرف بزنم لبخندش جمع میشه

از بچگی که یادم میاد همین جوری بوده

معمولا هم بعدش الکی به یه چیزی گیر میده 

به همین دلیل هیچ وقت دوست نداشتم با مادرم جایی برم

تو خانواده و اقوام همسرم خیلی خوش میگذره و شادم ولی وقتی میرم تو جمع فامیل خودم یا باید خفه باشم یا اعصابم از نگاه های مامانم بهم میریزه

وقتی یه مهمونی مهم و رسمی مثل خواستگاری و اینا باشه سعی میکنه خبر نده بهم

هرچی فکر میکنم نمی فهمم چرا

با اینکه مشکلی هم ندارم و اصلا بد دهن نیستم

میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بپرس ازش

ساکت میشه ساکت

حتی نمیگه این طور نیست کامل مشخصه که فکر من درسته ولی جواب نمیده

میدونی یکی دوبار پرسیدم ،غرورم اجازه نمیده دوباره بپرسم

میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...
ای بابا مامان منم هیچوقت بهم بها نمیده حتی ازمم تعریف نمیکنه

بعد یکی از خانم های اقوام پدرش فوت کرد

حالش بد بود همچنان بعد چندماه

رفتم خونش باهاش حرف زدم و درد ودل کرد برام،دلداری دادم

این قدر تشکر میکرد که هیچکی این طور آرومم نکرده بود ...

یا مثلا تازه عروس داشتیم باهام حرف میزد بعدش چقدر راضی بود

چون روان شناسی خوندم...

اون وقت مامانم قبولم نداره

ساکت میشه ساکتحتی نمیگه این طور نیست کامل مشخصه که فکر من درسته ولی جواب نمیدهمیدونی یکی دوبار پرسید ...

پس بیخیالش شو 

اصلا به مامانت نگا نکن وقتی حرف میزنی

چرا خودتو اذیت کنی

تو الان یه آدم بالغی بچه نیستی که مامانت بخواد حرفاتو از ف ی ل ت ر رد کنه

بعد یکی از خانم های اقوام پدرش فوت کردحالش بد بود همچنان بعد چندماهرفتم خونش باهاش حرف زدم و درد ودل ...

من مامانم دقیقا همینه و مدام در حال سرزنش من اما نسبت به خواهرم همیشه تحسین و تمجید داره با اینکه توی آگاهی و تحصیلات من بهترم

فقط مامانم👩‍👧فرشته زميني
من مامانم دقیقا همینه و مدام در حال سرزنش من اما نسبت به خواهرم همیشه تحسین و تمجید داره با اینکه تو ...

وااااااای دقیقا همینه

مادرم فقط منتظره خواهرم حرف بزنه هی تشویق میکنه البته اون بشدت جمع گریزه

برعکس من تو هرجا از اتوبوس و مغازه و هیات با همه دوست میشم و گرم میگیرم،مادرم اصلا خوشش نمیاد

لابد سیاست نداری 

میترسه چیزی رو که نباید بگی 

وقتی توهین میکنی جوابتو نمیدم دلیلش این نیست که کم آوردم ..اگه بخوام مثل تو بی ادب باشم اونموقع فرق منو تو چیه؟ پیاماتم نخونده پاک میکنم😊😊😊

ببخش اینو میگمشاید فقط یه احتمالبهت حسادت میکنهاگر توجه جمع رو به خودت خوب بلدی جلب کنی

کامل واضح هست حسادتش،بارها شنیدم ازش میگه

خوش بحالت بچه هات کاری هستن و به حرفت گوش میدن

خوش یحالت شوهرت برات کادو میخره

خوش بحالت پوستت فلان رنگه

خوش بحالت موهات پر هست

خوش بحالت صبوری و غر نمیزنی

خوش بحالت فلان وقت سیاست به خرج دادی

....

تمومی نداره

ولی این ها رو برای خواهرهام دوست داره

انگار من دخترش نیستم ،انگار مثلا خواهر نداشته اش هستم

من و مامانم برعکسیم. هر وقت جایی شروع به حرف زدن کنه من باید شیش دونگ حواسم باشه یه حرف اشتباهی نزنه. آخه خیلی سوتی میده

زندگی یه جریانه، یه سفر، روی چیزی گیر نکن، بگذر تا زندگی بگذره. یه مسیره که به خدا برسی