2777
2789
عنوان

وقتی تو جمع حرف می زنم قیافه مامانم عوض میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 410 بازدید | 22 پست
بعد یکی از خانم های اقوام پدرش فوت کردحالش بد بود همچنان بعد چندماهرفتم خونش باهاش حرف زدم و درد ودل ...

اخی عزیزم درکت میکنم چقدر بده خدا خودش ب راه راست هدایتشون کنه 

منم مامانم نمیفهمه کم داره با من بیچاره دشمنه نمیدونم چکارش کردم بعضی وقتا میگم این اصلا منو نزاییده

وااااااای دقیقا همینهمادرم فقط منتظره خواهرم حرف بزنه هی تشویق میکنه البته اون بشدت جمع گریزهبرعکس م ...

اره تازه مثلا یه موفقیت خواهرمو آنقدر بزرگ میبینه ولی من هزار تا کار کنم به چشمش نمیاد . خیلی واسم عجیبه  هر جا میریم برمیگردیم بعدش انگار با من دعوا داره و میخواد حمله کنه از عصبانیت  . حتی بیرون رفتن ساده . و هم اینکه یکی به خواهرم فقط شماره بده میگه وای هزار تا میخوانش  هزار تا عاشق داره ولی من هزار تا خواستگار در خونمون بزنه میگه هیچکی نخواستت .  ولی خب چه میشه کرد به هر حال پدر مادر هستن   کلا پیوندهای خونی عمیق مادر پدر  فرزند   رو فقط باید تحملشون کرد بگو من اونارو دوس دارم ولی نظر اونا برام مهم نیی و خودت رو خلاص کن .  و توقعی ازشون نداشته باش  همینه نمیشه کاریش کرد   

فقط مامانم👩‍👧فرشته زميني

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اره تازه مثلا یه موفقیت خواهرمو آنقدر بزرگ میبینه ولی من هزار تا کار کنم به چشمش نمیاد . خیلی واسم ع ...

الان تو روزهای بدی هستم قبلا تاپیک زدم وقتی مشکلی براشون پیش میاد من باید تمام قد کنارشون باشم ،بعد که خوشی میاد سراغ شون بشدت بی محلی میکنن و من که میخوام کنارشون باشم نمیذارن

الان دوران خوشی شون هست من این دفعه کار نداشتم و سراغی نگرفتم اون ها هم انگار نه انگار ولی خیلی داغونم دلم گرفته شدید

میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...
الان تو روزهای بدی هستم قبلا تاپیک زدم وقتی مشکلی براشون پیش میاد من باید تمام قد کنارشون باشم ،بعد ...

ببین شاید دردناک باشه حرفم ولی حقیقتش اینه که ما هر کاری میکنیم برای دل خودمون میکنیم اون لحظه چون آروم میشی کمکشون میکنی. بذار  معاملت  با خدا باشه   تو واسه اون خیر کن  نه واسه بنده اش . یکار خوبی که رر حق خانوادت میکنی یا هر آدمی تو ذهنت فقط بگو من واسه خدا میکنم .این خیلی منو آروم میکنه . کاری هم میکنی اول خدا و نیکی بعد خودت رو اولیت بذار .  اهمیت نده بیخیال باش از این به بعد و هر گاری که میکنی به نیت خیر و نیکی در راه خدا انجام بده همین . 

فقط مامانم👩‍👧فرشته زميني

عزیزم شما هنوز به مادرتون وابسته هستید و این خوب نیست از این به بعد اصلا به ریکشن های مادرتون اهمیت ندین اصلا موقع صحبت به مامانتون نگاه نکنید اگر بعدش بهتون گفت چرا این حرف رو زدید هم بهش بگید که خودتون بزرگ هستید و تشخیص میدید شما خودتون مادرتون رو بد  عادت کردید شما یه خانم تحصیلکرده هستید و نیاز به تایید دیگران ندارید درضمن حتی خود ما هم ممکنه توی حرف زدنمون گاهی اشتباه کنیم ولی لازم نداریم به کسی جواب پس بدیم

این الطالب بدم المقتول بکربلا.     السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین(ع)
عزیزم شما هنوز به مادرتون وابسته هستید و این خوب نیست از این به بعد اصلا به ریکشن های مادرتون اهمیت ...

ممنون عزیزم از حرف هاتون 

بله واقعیت اینه که من همه تلاشم برای تحسین شدن از طرف مادرم هست،متاسفانه از بچگی برای نمره های بیست تقدیری ندیدم ولی برای ۱۹و نیم مواخذه شدم

مادرم بشدت اعتماد بنفس کمی داره و این رو به ماهم انتقال میده

وقتی با مادرم هستم مدام ازم انتقاد میشه و خودم هم تا مدتی از خودم انتقاد میکنم.

ولی وقتی کنار خانواده همسرم هستن بشدت برام احترام و ارزش قائل هستن

متاسفانه تو فامیل خودم بخاطر دیدگاه مادرم به من هم احترامی نمیذارن

میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...
ممنون عزیزم از حرف هاتون بله واقعیت اینه که من همه تلاشم برای تحسین شدن از طرف مادرم هست،متاسفانه از ...

کاملا مشخص هست که خانم فهمیده و دوست داشتنی هستید خودتون رو دوست داشته باشید امیدوارم موفق باشید

این الطالب بدم المقتول بکربلا.     السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین(ع)