با اینکه تو یه خانواده ی خوب که باسیاست و زیرکن به دنیا اومدم ولی از اول که یادم میاد خیلی ساده و خنگ بودم همش دوست داشتم تنها باشم و تنهایی رو دوست داشتم هیچ گونه سیاست و زرنگی در وجود من و بچه هام نیست و خیلی ساده ایم با بقیه اطرافیان خیلی فرق داریم و این باعث شده افسردگی و ناراحتی شدید بگیریم. مشکلمون قابل حل نیست و نمی تونیم تغییر کنیم. از خدا دلگیرم چرا منو ساده و کم عقل خلق کرده. دارم برنامه ریزی می کنم خودمو بچه هامو بکشم تا از اینهمه فشار خلاص شم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
منم آدمیم ک با وجود دیدن این ک سیاستمدارها چقد موفقن بازم نون ساده دلیمو میخورم و خوشم
حداقل خیالم راحته تا جایی ک دست من باشه کسی رو ناراحت نمیکنم یا اگه ناراحت کنم جرئت و شهامت این ک عذربخوام و ازدلش دربیارم رو دارم
عادل علی💚دریادل علی💚قرآن با تو شد کامل علی💚صفدرعلی💚سرلشکرعلی💚بدخواه تو کور وکر علی💚دست خدا ونفس محمد💚صاحب فضل و صاحب مناقب💚من با لقب هات دنیایی دارم💚یااسدالله💚یا ابالعجائب💚برو ای گدای مسکین در خانه ی علی زن که نگین پادشاهی دهد از کَرَم گدا را💚حتماعلی💚تهمتن علی💚فصل الخطاب و متقن علی💚والاعلی💚معلی علی💚 وجه خدای تعالی علی💚اسدللهِ من💚دلبرِدلخواهِ من💚شکرخدا که شده حیدرکرار شاهِ من💚یاعلی یازهرا💚
حق داری واقعن سخته . منم زندگی راحتی ندارم همه اینکه سیاست ندارم و مهربون و ساده ام سواستفاده میکنن . منم ی مرگ خودمو بچه هام فکر میکنم چون هیچ راه چاره ای پیدا نمیکنم برا مشکلاتم