2777
2789
عنوان

خیلی حالم خرابه

| مشاهده متن کامل بحث + 434 بازدید | 46 پست

عزیزم نمیخواد خودتو بکشی 

بجاش برو تو جمع برو باشگاه کلاس زبان هنر توی اجتماع برو 

و یه ادم موفق رو الگوی خودت قرار بده و از رفتارش تقلید کن

الان کلی کانال تو تلگرام و اینستا هست حتی تو روبیکا ک سیسات مداری رو یاد میدن برو تو اونا عضو بشو 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو چه چیزهایی ساده ای؟

باز خداروشکر همسر و بچه های سالم داری 

مردم هزار تا گرفتاری دارن مثل تو فکر نمیکنن 

به اونا هم ممکن خیلی ها بگن ساده یا به قول تو کم عقل ولی زندگی شون میکنن

همش بخوای به گذشته فکر کنی حس پوچی بیشتر میشه 

اگه قبلا اشتباهاتی داشتی فراموش کن 

مردم بهشون تجاوز میشه، از دوست صمیمی شون رکب میخورن، کلی بدهی براشون پیش بیاد. ولی مثل تو فکر نمیکنن

گاهی گفتن از غم ها و گرفتاری ها، دلو تا حدودی سبک میکنهدوست داشتی در مورد مشکلت صحبت کن

عزیزم مشکلم اینه ساده ام قدرت تشخیصم صفره بلد نیستم حرف بزنم اصلا زرنگ و با سیاست نیستم. از دور و اطرافیانم کسی رو مثل خودم اینقد ساده ندیدم واقعا

عزیزم مهربونی الان سادگی تعبیر میشه کاش منم گرگ بودم تو این زمونه

مهربونی با ببخشید شرمنده‌ام با خنگ و نفهم بودن خیلی خیلی فرق داره منظورم شما نیستی منظورم استارتر هستش خودش میگه خنگ و کم عقل ....منم مهربونم زیاد ....ولی خدا هم چیزیی زیباتر و بهتر از عقل خلق نکرده .پیامبر اکرم میفرماید مومن باید دانا باهوش باشه ......انسان باید عاقل پخته فهمیده باشه که اگه اینارو داشته باشه در کنارش مهربونی ساده گی و یکرنگی پیش میاد خودبخود و میدونی که محبتت مهربونیت و ساده و یکرنگ بودنت رو کجا و خرج چه ادمایی با چه ظرفیت هایی بکنی

اللهم عجل الولیک الفرج💚
منم سادممن از اینکه متفاوتم با بقیه ادما ناراحتمتو چه اتفاقی افتاده که از سادگی خودت ناراحت شدی؟؟

من هم دقیقا از اینکه منو بچه هام با بقیه متفاوتیم و دیگران به چشم آدمای ساده دل نگاهمون می کنن ناراحتم

عزیزم مشکلم اینه ساده ام قدرت تشخیصم صفره بلد نیستم حرف بزنم اصلا زرنگ و با سیاست نیستم. از دور و اط ...

خواهر خوبم

اشکالی نداره 

میتونی از مشاورهای خیرخواه، تو خونواده، دوستان یا اشنایان کمک بگیری

حتب همینجا.

چندتا دوست خوب پیدا کن، یقین میدونم کمکت میکنن

بالاخره همه ما انسانیم

درد یکی ، درد همه اس

کاربری واگذار شد، تاپیکهای قبل از ۱۴۰۴/۵/۱۰ مال من نیست                                                                                       

حق داری واقعن سخته . منم زندگی راحتی ندارم همه اینکه سیاست ندارم و مهربون و ساده ام سواستفاده میکنن ...

به نظرت چرا ما اینجوری آفریده شدیم؟ گناهمون چی بوده که اینجور خلق شدیم؟ 

نمیدونم چرابعضی مسائل یکم حال آدمو بد میکنن بعد همون مسائل کوچیک و کوچیک جمع میشن تلنبار میشن تو دل ...

من دوست دارم همین الان نیست و نابود بشم حالم درست بشو نیست. مشکل من به هیچ عنوان قابل حل نیست