2777
2789
عنوان

بیایید از تجربه کنکورتون بگید🙂

109 بازدید | 10 پست

خیلی بهم نکات ریز کمک میکنه یا به بچه های دیگه ای که سردرگمن ، حتی یه نکته هم میتونه آدم رو خیلی جلو بندازه

یا اگر کانال مشاوره ای که خودتون ازش استفاده کردید و بهتون خیلی کمک کرده رو بهم بگید.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لایک 

میشه برام یه صلوات بفرستید و برام دعا کنید ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودتون رقم بزنه  تاپیک ها متفاوته بله چون ادم ها هم متفاوتن کاربری دست 3دوست گلگلی     باردار نیستم تیکر همینجوری هست

سوالی درباره منابع و کلاسا داری بپرس همرو تحلیل کردم

خب من میخواهم پشت کنکوری 405 باشم

منابع برای کسی که سریع پیشرفت میکنه ولی ضعیفه بگید

و استادایی که میشه ازشون نتیجه گرفت

در مورد سوالا هم که من امسال نخوندم.

اگر میشه البته

خب من میخواهم پشت کنکوری 405 باشممنابع برای کسی که سریع پیشرفت میکنه ولی ضعیفه بگیدو استادایی که میش ...

خب یه منبع با سطح متوسط انتخاب کن رو‌ همون مسلط شو مثلا من خیلی قوی نبودم و منبع زیستمو پینوکیو انتخاب کردم 

چو ایران نباشد تن من مباد. بدین بوم و بر زنده یک تن مباد  

اول منبع آموزشی کار بشه چند دور و بعد باید بری سراغ منبع تستی مثلا برای فیزیک اول کتاب آبی کانون بعد کتاب موج آزمون و سه سطحی ولی نه اینکه یک دور کتاب آموزشی رو بزنی و تمام نه باید چند دور کنی با مرور مثلا میای مبحث مدار رو میزنی سیصد تا تست داره و همزمان سوال های مهم و نکته دار و اونایی که باعث مرور میشن رو نشان دار می‌کنی مثلا تعداد این سوالا میشه صدتا بعد میری مبحث بعدی مغناطیس رو شروع می‌کنی خوب توی دو هفته هفته برای فیزیک کلا بیست یک تایم دوساعته داری و میای پونزده تایم رو میزاری برای مغناطیس و بقیه تایم ها برای مرور همون سوالات نشان دار مدار و این کار برای هر مبحث انجام میشه و برای یک مبحث باید دو سه بار دوره بشه .

سالیانه نبین ... نکته تست . فینیتو و تیپ و تست....

تست زیاد بزنید

تحلیل ازمون قوی 

مرور زیاد

شده باشه این ی سالو خودتونو بکشید انجام بدید تموم بشه بره و به سال دیگه نکشه

مثلا اگر گوارش و خوندید و تست کتاب تستو  زدید اخرش ی ازمون از زیستاز یا ارمان و گزینه دو براش بزنین

خوب گزینه به گزینه تحلیل کنین 

برای ریاضی و فیزیک ی منبع بردارید و تستاش یک دوم یا سوم بزنید بعدش برید ازمون گزینه دو ‌و قلمچی و ماز و.. از اون مبحث بزنین 

تستای کنکورو برای هر درستون خوب بزنین

من گر نیکم و گر بد ... تو برو خود را باش!!!!!نه مسلمان ؛ نه مسیحی ؛ نه یهود/آدمی باشید مذهب هرچه بود...آدما عوض نمیشن ؛ فقط به مرور زمان خود واقعی شونو نشون میدن..‌. چه جنگل ها که بیابان نشد از ریز تنه های خود تبر ساخته/و چه کشتی ها ک غرق نشده اند از زیر های خود سوراخ کرده/ و چه تازیانه ها که نخوردیم از زبان های (خود) عزیز کرده/ شاید زندگی اون مهمونی نباشه ک میخواستی.. اما حالا ک دعوت شدی زیبا برقص✨حشمت فردوس حرف جالبی زد: لبو فروش ها تابستون بیکارن و بستنی فروش ها زمستون؛ ولی آدم فروش ها همیشه بازارشون به راهه 😏 نمیدونم...شاید در زندگیِ دیگر...