2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۱۴ساله تو خیابون با همسرم که جدا شدم

تو خیابون ؟ چطوری 🤔

منطقی محور✅️نه موج محور❌️خانوما من عصبانی نیستم، فقط بعضی وقتا جدی ام.. خودتون تو ذهنتون برای پیامام ایموجی بذارید که از حالت خشم در بیاد شما ناراحت نشین😂🎀. ولی آقایون ناراحت بشن.🚫درخواست دوستی نمیپذیرم 

کارآموز معلمی بودم رفتم تو یک مدرسه و مدیر اون مدرسه مادر همسرم بود از قضا اون روز همسر منم اونجا بود البته در یک نگاه عاشق نشدیم بعدا مادرش پیش قدم شد برای خواستگاری 

چندبار دیدمش

اولین بار حسی نداشتم تو مهمونی دوستم بود 

باری که منجر شد پیش قدم بشه برای دوستی موقعی بود که معلم خصوصی دوستم بود منم سر جلسه رفتم 

۱۸ سالم بود

مهندس نفت ، در حال مهاجرت به کشور موردعلاقم 💍

شماره داد تو راه مدرسه های اومد رفت تا مخمو زد

اره ، امیدوارم حال دلت خوب باشه💖

منطقی محور✅️نه موج محور❌️خانوما من عصبانی نیستم، فقط بعضی وقتا جدی ام.. خودتون تو ذهنتون برای پیامام ایموجی بذارید که از حالت خشم در بیاد شما ناراحت نشین😂🎀. ولی آقایون ناراحت بشن.🚫درخواست دوستی نمیپذیرم 

تو خونه خاستگاری 

کاربر جدید نیستمممممم.                                                میگفت:وقتی غم افتاد توی دلت،تو هم تلافی کن بیوفت تو بغل خدا. هیچ جایی امن تر از بغل خدا نیست..✨️🌱          اصالتا افغانم از قوم تاجیک❤️ افغانم وانسان✨️چِقدرزیبایَندآنان که ریشه خوبَند🌼 آدمیزاد اگر بی ادب است آدم نیست، فرق در بین بنی آدم و حیوان ادب است💫🩵یه جاهایی خدا نبودی ولی قضاوت کردی 🥲

ممنون عزیزم خودم کردم زندگیمو نابود اگه شمارشو نمیگرفتم الان وضعم این نبود

🤒🤒