منطقی محور✅️نه موج محور❌️خانوما من عصبانی نیستم، فقط بعضی وقتا جدی ام.. خودتون تو ذهنتون برای پیامام ایموجی بذارید که از حالت خشم در بیاد شما ناراحت نشین😂🎀. ولی آقایون ناراحت بشن.🚫درخواست دوستی نمیپذیرم
کارآموز معلمی بودم رفتم تو یک مدرسه و مدیر اون مدرسه مادر همسرم بود از قضا اون روز همسر منم اونجا بود البته در یک نگاه عاشق نشدیم بعدا مادرش پیش قدم شد برای خواستگاری
منطقی محور✅️نه موج محور❌️خانوما من عصبانی نیستم، فقط بعضی وقتا جدی ام.. خودتون تو ذهنتون برای پیامام ایموجی بذارید که از حالت خشم در بیاد شما ناراحت نشین😂🎀. ولی آقایون ناراحت بشن.🚫درخواست دوستی نمیپذیرم
کاربر جدید نیستمممممم. میگفت:وقتی غم افتاد توی دلت،تو هم تلافی کن بیوفت تو بغل خدا. هیچ جایی امن تر از بغل خدا نیست..✨️🌱 اصالتا افغانم از قوم تاجیک❤️ افغانم وانسان✨️چِقدرزیبایَندآنان که ریشه خوبَند🌼 آدمیزاد اگر بی ادب است آدم نیست، فرق در بین بنی آدم و حیوان ادب است💫🩵یه جاهایی خدا نبودی ولی قضاوت کردی 🥲