2777
2789
عنوان

زندگی کی از زندگی من داغون تره

308 بازدید | 19 پست

الان در دو راهه زندگیم هستیم شغل شوهرم میخاد تغییر کنه ولی اصلا معلوم نیست که شغلش عوض بشه یا نه؟

اگر شغلش عوض بشه خونمون هم عوض میشه ولی همش به در بسته میخوریم و تکلیفمون مشخص نمیشه

الان یکساله تو همین وضعیتم 

دل به خونه وزنددگیم ندارم خونم همش ریخت پاش ومن حوصله ندارم 

ماشینمون خراب حتی حوصله تعمیر نداریم

شبها تا دیر ‌قت بیداریم روزها خواب به هیچ کاری نمیرسم 

میخام یه دکتر برم انگار دست وپام بسته است 

انگار هرتیکه زندگیم قفل شده و هی گره روی گره 

دخترم پسرم رو باید ببرم دکتر آزمایش بدم ولی نمیتونم

خودمم دندونهای یکی یکی داره از دست میره ولی نمیتونم دکتر برم

به نظرتون جادو شدیم انگار روی دست وپاهامون قفل زدن

حتی شوهرم نمیتونه یه زنگ بزنه واسه شغلش پیگیر نمیشه

اوضاع خونمون افتضاح اگه تمیز کنم به سرعت ریخت وپاش میشه و منم از خونه وزندگی م متنفرم 

تو رو خدا اگه راهی دارید کمکم کنید حالم خیلی بده 

از ته دل آرزو کردم ای کاش اسرائیل سگ یه بمب میزد وسط خونه ما و هممون میمردیم 

من هیچ کس رو ندارم اصلا مهمون نداریم مادرم فوت کرده پدرم بامن قهره سر زنش خ‌اهرام بی وفا اصلن یه زنگ بهم نمیزنن 

خدایا کمک.......  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای بخدا هممون یجور گرفتاریم غصه نخور درست میشه الان دیگه حال و روزه اندک مردمی خوبه همه گرفتاریم شاید گرفتاریامون فرق کنه واخرش هممون درگیریم و دلمون خوش نیسیاده بچگیام افتادم ک با ی شکلات خوشحال میشدم ای روزگار کجا رفت اون روزامون

دلم دلای قدیم یکی توش ب سختی جامیشد ولی وقتی جامیشد دیگه ردخور نداشت بیاد بیرو ولی دله الانیا شده گواله هرکی میاد میفته توش زودم درمیاد ب خودت نگیر اونایی ک دیدمو منظورمه

زنداداشم اهل جادو اینا هست و داره جدا میشه گاهی میگم نکنه از حسادت ودشمنی با شوهرش که برادرم هست مارو سحر میکنه

واقعا مرددم 

انگار هممون نسبت به هم سرد هستیم من همیشه به خواهرام زنگ میزدم ولی اونا اصلا منم نسبت بهشون سرد شدم

پدرم زنش خیلییی بد بود زنشو طلاق داده حالا که تنها شده نسبت به من کینه داره از من تنفر داره میگه دلیل طلاقش منم 

ولی به جون بچه هام من اصلا دخالتی نداشتم همش توهمات زنش که تو ذهنش مونده

از همه دنیا خسته ام

تکلیفم مشخص نمیشه از خونم بدم میاد خونم قدیمیه و اکه هم تمیزش کنم ازش بدم میاد دستم به کار نمیره ودارم ریخت وپاش منم اذیت میشم کثیفی رو تحمل نمیکنم ولی واقعا نمیتونم کار کنم

دعای صوتی حرز امام جواد تو خونت پخش کنحرز هم برای خودت و همه خانواده بگیر من از وقتی گرفتم خداروشکر ...

آره باید برم دنبال حرز و دعای دفع سحر همه کاراهمون گره روی گره 

منم همش به در بسته میخورم انگار طلسم شدم هیچی درست نمیشه

چیکبار کنیم من خیلی دعا میکنم ولی واقعا خسته ام 

خیلیییی 

قفل قفل شدیم و هیچ راهی ندارم 

سلام. شما تو یک تایپیک قدیمی زدید تجربهوتون از درمان روماتیسم با اسپند! ایا خوبید الان؟ و واقعا  این چتد ساله اثر داشته؟

منم میخوام  امتحان کنم  کمی نگران  اثرش  بودم.

چند مدت  خوردی؟

واقعا التهابای مفصلو در همون حد نگه میداره؟

عزیزم

ب زندگیت نظم بدی همه تون ازین فلاکت نجات پیدا میکنید. علتش فقط بی نظمیه. 

بینظمی مایه افسردگی و عقب افتادنه. 

حال خونه ارتباط مستقیم به حال مادر داره. 

اگر تو یاعلی بگی همه چی مرتب میشه. 

از خوابت شروع کن اول همه. 

{در نهایت همه تنهاییم...}   لطفا افراد زیر۲۰سال در تاپیک‌هام که به تجربه نیاز دارن شرکت نکنن و منو هیچ جا ریپلای نکنن ممنونم.

سلام. شما تو یک تایپیک قدیمی زدید تجربهوتون از درمان روماتیسم با اسپند! ایا خوبید الان؟ و واقعا این ...

چه جالب منم اومدم همین سوال رو بپرسم که واقعا اسپند براشون مفید بوده؟

""""""""""مــهربـــانـــی مـــنطقی تـــــریــــن گــــفـــتــگـوی زنـــــدگانـــیـــسـت"""""""""" >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> بازی فکری، بازی دونفره ،بازی دخترانه http://www.gamestoon.org