عزیزم حضرت زهرا به زعم شما هنری نداشت ایشون برترین زنان عالم هم در دنیا وهم دراخرت میباشد
سوره انسان رو بخونید ایشون تمام غذای خودش رو فقط برای خدا به فقیر ومسکین و مساکین انفاق کردند درحالی که سه روز گرسنه بودند
در دنیایی که انسانها برای دنیای خود به هم رحمی ندارند ایشون اضافه مال خود رو نه بلکه آنچه که خودش نیاز داره رو انفاق میکنند
هیییچ زنی را سراغ نداری لباس عروس خودش را به نیازمند هدیه کند هیییچ زنی حاضر نیست تنها وتنها بانویی که حاضر میشه حتی بهترین شب زندگیش ینی شب عروسی خود اینهمه سخاوت داشته باشد ولباس زیبای عروسی خود را به فقیر بدهد کسی نیست جز فاطمه
فکر کن اون فقیر تو بودی و همون شب میری خدمت عروس میگی من به لباس محتاجم و به لباس کهنه ایی هم راضی باشی ولی عروس بهترین لباس خودش رو درمیاره وبهت هدیه میده چقدر از سخاوت او شگفت زده میشی و چقدر تا آخر عمر خودت رو مدیون ایشون میدونی
ایشون عالمه بودن وکلاس برای زنهای مدینه داشتند و غیر از کلاس زنها درخانه ایشون میومدن وسوالهای خودشون رو جویا میشدند و حضرت فاطمه س با صبوری تمام پاسخ میدادند طوری که سوال کننده شرمنده میشد که وقت خانم رو گرفتند ولی ایشون با چهره گشاده با لبخند میگفتند اصلا وابدا ناراحت نباشید و....
من وشما وقتی میخاییم دعا کنیم اول برای خودمون ونیازهای خودمون دعا میکنیم شبی تا صبح حضرت مشغول عبادت بودن امام حسن پنج یا شش ساله صدای مادر را میشنید که تمام زمان عبادت مشغول دعا برای یک یک همسایه ها و اطرافیان بودند و برای خودش هیییچ دعایی نکردند امام حسن ع به مادرش فرمودند مادر چرا برای خودمان دعا نکردی حضرت فرمودند پسرم الجار ثم دار...ینی پسرم اول همسایه سپس خانه
عزیزم اینهمه گذشت رو در کجای جهان میشود دید ؟؟؟
برترین فضائل انسانیت در وجود ایشان
وقتی به عبادت میاستادند نورش تا آسمانها بالا میرفت وحتی بعضی مردم مدینه نور را دیدند وقتی سوال کردند امام علی ع آنها را به محل عبادت ایشان بردند
این روزها گاهی مردم ادعای این را دارند که دین من انسانیت است اما انسانیت و فوق انسانیت را در سیره ورفتار حضرت زهرا شاهد هستیم
شاید زنهای الان خیلی خودخواهانه وشاید به هر دلیلی نیاز خودشون رو ترجیح میدهند حتی تا به زحمت انداختن اطرافیان وتنها وتنها ارضای امیال خودشون مهمه ولی حضرت زهرا س هیچ گاه از همسر خود درخواستی نداشتند وهمیشه فداکارانه برای همسر وفرزندان وهمه بشریت بودند ایشان یک باغی داشتند بسیار بزرگ به نام فدک این باغ را پیامبر ص به تنها دخترش هدیه داده بودند و محصول زیادی داشت همه محصول باغ را حضرت وقف کرده بودند برای فقرا
اگر من وشما بودیم نهایت مقداری از درامدمان را خرج فقرا میکردیم نه تمام درامد آنهم درآمد زیاد تعجب نمیکنی
ا
وخودشان به حداقلها راضی بودند چرا که سیره ایشان شکافتن مرزهای انسانیت تا بی نهایت بود
هرکسی بخشی از رفتار ایشان را بداند سر تعظيم فرود می آورد برای اینهمه کرامت .....
از حرفهایت وقضاوتت برای حضرت دلم سوخت بله ایشان فرزند دار شدن و فرزندانی با تربیت بسیاار فوق العاده یکیشون امام حسن ع کریم اهل بیت برید مطالعه کنید چند بار همه مال خود را انفاق کردند همه....
فرزند دیگرش حسین ع که عالمی دیوانه سيره او هستند وفرزند دیگرش زینب اسوه صبر...صبر درمقابل زینب سر تعظيم فرود می آورد حضرت زهرا لحظات اخر عمر دربستر بیماری دستان مجروحش را بالا میبردند واشک میریختند و خدا را قسم میدادند به اشکهای حسن وحسین بعد از مرگم ودعایی میکردند میدونی دعای حضرت چی بود....؟؟؟؟؟
ایشون در مقابل ظلم با تمام شجاعت ایستاد بدون ذره ایی ترس و با شجاعت تمام در مقابل یک عالمه مرد شمشیر بدست ایستاد که اون ملعون در رو لگد کرد و.... ولی بازم با شجاعت ادامه داد حتی با حال بسیار وخیمشان به مسجد رفتند و خطابه ایی فرمودند در مقابل جمعیت مردان البته پشت پرده چنان صحبت غرائی کردند که همه مردها خفه خون گرفته بودند ....
شجاعتشان بینظیر....
من اگر بودم میگفتم من بچه دارم بچه هام کوچیکن نمیتونم در مقابل ظلم بیاستم وسکوت میکردم ولی ایشون برای نجات بشریت برای انسانیت حتی از جان خود نیز گذشت ....
عزیزم اینستاگرام وماهواره دست یهود هست واین مباهات دینمون رو وارونه کردند ونشانمان میدهند ومتاسفانه ذهن بسیاری فریب رسانه های پراز تدریس غرب را خورده
کمی در مورد حضرت زهرا س مطالعه کن خدا میداند که شگفت زده میشویم
بعد شما میگید هنری نداشت ؟؟؟
حتما از گفته خود استغفار کنید حضرت زهرا س برای من وشما هم دعا کردند وحتما الان هم از جهان دیگر نگران ماهستیم ودعایمان مبکنند