2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خیلی راحت میزنه به نام پدر و مادرش و مهریه شمام پر

تکنسین داروخانه💊                                                         مشاور پوست و مو👩🏻‍⚕                                                         میکاپ آرتیست مبتدی💄

خیلی راحت میزنه به نام پدر و مادرش و مهریه شمام پر

نه عزیزم  اون برای ۱۰ ۱۵ سال پیش بود

الان این به نام زدن ها هیچ اهمیت نداره  برمیگردونن به نام خودش

به نام خویشاوندان زده     تو همین بازه زمانی زده    هیچ پولی هم ردو بدل نشده    فسخه کلا

این حرف از یه دانشجوی حقوق  بعیده 

نه عزیزم اون برای ۱۰ ۱۵ سال پیش بودالان این به نام زدن ها هیچ اهمیت نداره برمیگردونن به نام خودشبه ...

شرمنده عزیزم متاسفانه از اونجایی که خیلی پرونده اینطوری دیدم برای همین این نظر و دادم

اینی هم که شما میگی چون پولی پرداخت نشده قرار داد فسخه خیلی قدیمیه چون همه از این راه چوبشو خوردن و بلدن محکم کاری کنن دیگه کسی گول این بازیا رو نمیخوره نگران نباش 

از شما که دانشجوی حقوق نیستی بعید نیست :)

تکنسین داروخانه💊                                                         مشاور پوست و مو👩🏻‍⚕                                                         میکاپ آرتیست مبتدی💄

باید چکار کنم اون خونه چهارمیلیاردی داشته باشه من هیچی

بابد برگردی خونه پدرت.‌ دار و ندار مرد و نمیگیرن به زن بدن . چاره ای نیست . فقط همه خانمها باید عاقل باشن تا از ادامه زندکی شون اطمینان ندارن بچه نیارن . منم عین شما بودم. بچه ندارم. رفتم سر کار. بعد ۴ سال ازدواج مجدد کردم.