2821
2789
عنوان

با این شرایط ازدواج دوستی کنم

193 بازدید | 17 پست

پسری ۲۹ سالشه منم ۲۳ من خودم معلمم ایشون هم کارمنده ماهی ۳۳ درآمد 

ولی تازه که آشنا شدم باهاش بهم میگه نصف قسطم می‌ره واسه ماشین شاسی بلندی که خریده نصفی هم می‌ره واسه خونه ای که تازه خریده 

به نظرتون امیدوار باشم به این پسر؟

حتی اگه گذشته رو هم پاک کنی بازم رد باریک زخم می مونه

عملا رو پول تو حساب کرده😂

ولی خب اگ بقیه چیزا اخلاق و ...اوکیه قبولش کن

بعد از کلی انتظار و سختی و استرس بهم رسیدیم🥰💝آقایون مثلا محترم سایت درخواست دوستی ندنننننننننن قبول نمیکنم متاهلم 😐

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

بله همینکه تو این سن به فکر خونه و ماشین بوده خیلیه بنظرم،پسرای زیر ۳۰ اکثرا عیاشی میکنن ولی روی اخل ...

اره تازه بهم میگه دو تا ماشین دارم یکی که شاسیه اون یکی پرایده دلم نمیاد از شاسی استفاده کنم یکمی شک کردم تو این مورد

به نظر من اگه خواستی باهاش ازدواج کنی و حقوق شما قراره خرج بشه توی زندگی و ایشون قسط خونه و ماشین رو بدن باید مثلا توی ماشین سهیم باشی ... نمیشه شما مخارج ایشون رو بدی و ماشین و خونه به نام ایشون بشه ... یه زن همیشه باید از درآمدش پس انداز داشته باشه

به نظر من اگه خواستی باهاش ازدواج کنی و حقوق شما قراره خرج بشه توی زندگی و ایشون قسط خونه و ماشین رو ...

منتظر بمونم قسطاش تموم بشن؟

دمش گرم که تونسته خونه و ماشین بخره 

ولی زمان ازدواجش بعد از تموم شدن قسطاشه نه الآن!

چند سال دیگه این آقا باید به ازدواج فکر کنه

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
منتظر بمونم قسطاش تموم بشن؟

اینجوری هم میشه ... ولی هیچوقت پس انداز کردن رو فراموش نکن ... پس انداز پشتوانه زنه و یه زن باید هم جا و مکان داشته باشه واسه خدای نکرده روز مبادا و تحت شرایط خاص و هم توان تامین کردن خودشو به لحاظ مالی داشته باشه

2825
2823
2791
2779
2792