2777
2789

دوس ندارم کلاسای حضوری شرکت کنم ؛ میخوام که تو خونه به صورت خودخوان بخونم اما هربار که شروع میکنم چند روزی مستمر ادامه میدم بعدش سریع بیخیالش میشم و یه وقفه ی طولانی بینش میوفته دوباره همه چی یادم میره🤦🏻‍♀️

به خصوص گرامر برام اذیت کننده اس حس میکنم نمیتونم بفهمم زمان افعال رو🫠

کتاب هم دارم هم برای لغت هم گرامر که کتابای خوبی ان واقعا…ولی نمیدونم چرا پایبند نیستم بهش و ادامه نمیدم😞

تجربه ای دارین تو این زمینه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول از همه باید تمرکزتو روی یکی از جنبه‌های زبان بذاری. مثلاً یه مدت فقط روی لغات کار کن یا گرامر رو به بخش‌های کوچیک‌تر تقسیم کن که کمتر پیچیده بشه. وقت گذاشتن هر روز، حتی ۱۰-۱۵ دقیقه هم می‌تونه بهتر از چند ساعت طولانی باشه. برای گرامر، سعی کن با مثال‌های ساده شروع کنی و در موقعیت‌های واقعی ازش استفاده کنی. گاهی هم می‌تونه کمک کنه که خودتو چک کنی یا یه دفترچه داشته باشی که یادداشت کنی. اگر وسط کار به‌جای اینکه فشار بیاری، یه کمی استراحت کنی و از منابع دیگه مثل اپلیکیشن‌ها یا ویدیوها هم استفاده کنی، ممکنه کمتر خسته بشی. اگر چند روز نتونستی بخونی، دوباره شروع کن، مهم اینه که ادامه بدی.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!