2777
2789

نه گلم ببین برنامه شما رو نصب کن راحت با کد خریدت برو فروشگاه عزیزم....فقط وارد برنامه شما شدی نزنی دریافت کد خرید اونجا قشنگ خرید که کردی لحظه اخر باید دریافت کد بگیری که سی ثانیه وقت داره و در روز یک بار بهت میدن

نه گلم ببین برنامه شما رو نصب کن راحت با کد خریدت برو فروشگاه عزیزم....فقط وارد برنامه شما شدی نزنی ...

و یا اینکه بزن ستاره پونصد و پنجاه و پنج ستاره چهارده شصت و سه مربع بعد نوشته مشاهده موجودی قشنگ نشون میده نزنی دریافت کد ها فقط موجودیت ببین 

یاام وارد برنامه شما شو خیلی راحت و دقیق میاره همه چیز را برات

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=386697487]هیچ ارتباطی به هم ندارن اصلا[/QUOTاول ک کارتو‌کشید گفتش کارت صفره کالابرگ و نریختن واست داخل کارتم پول بود بعد خانمی ک تو فروشگاه کار میکرد گفتش ک کارتت باید خالی باشه مثلاً ۲۰تومن فقط داشته باشه بنظرت چرا اینو گفت یعنی اگر کارت خالی باشه بعد موجودی کالابرگ دقیق میاره؟شرمنده انقد سوال میپرسم

[QUOTE=386697487]هیچ ارتباطی به هم ندارن اصلا[/QUOTاول ک کارتو‌کشید گفتش کارت صفره کالابرگ و نریختن ...

بله گلم منم شنیدم یک کارت توش باشه بیست و پنج تومن پول باشه..بله درست گرفته من کارت پدرم خالی خالی کردم بردم اونجا بیست و پنج تومن زدم براش بعد جواب داد