2777
2789
عنوان

دفترچه دستگاه اجرایی هم اومد

76 بازدید | 9 پست

شورش رو درآوردن اینقدر رفتیم درس خوندیم اون از دفترچه آموزش پرورش اینم از دستگاه اجرایی معلوم دیگه کیا استخدام میشن این همه درس خوندیم بهترین دانشگاه رشته سخت مهندسی شیمی باید بزارم در کوزه آبش رو بخورم کاش لااقل جای این همه دردسر رفته بودم یه رشته آسون تر

خدایا منو به خواستم برسون خواهش میکنم 

درد این روز های من

رشته ما رو باکلی بدبختی جذب کردن

الانم کلی کتاب و منبع هست که باید بخونم

دارم روانی میشم 

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به عنوان یه جوون ایرونی احساس بی هدف بودن و بی ارزش بودن میکنم واقعا حیف ما نیست که دختر دایی من به خاطر این که باباش آشنا داشت با رشته مدیریت دانشگاه پیام نور استخدام اداره مالیات بشه اون وقت من با مهندسی شیمی دانشگاه اصفهان هیچی به هیچی خاک بر سر من 

درد این روز های منرشته ما رو باکلی بدبختی جذب کردنالانم کلی کتاب و منبع هست که باید بخونمدارم روانی ...

چیه رشتت چند نفر می‌خوان 

چیه رشتت چند نفر می‌خوان

حقوق

۳۰ نفر 

اما منابع زیاد 

نمیرسم بخونم

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

حقوق۳۰ نفر اما منابع زیاد نمیرسم بخونم

توی پیج ها پک استخدامی بگیر بخون خلاصه تر بهتر من خیلی ها رو دیدم با همینا قبول میشن

ازمون استخدامی همینه باید برای جایی امتحان بدی که ظرفیت زیادی بگیره امتیاز شوهر و بچه و بومی و فلانم ...

کجا آخه بریم این همه درس خوندیم شوهر من اصلا اجازه نمیده جاهای شخصی برم