2777
2789

6سال پیش والدینم از هم طلاق گرفتن من و برادر کوچیکم با مادرم زندگی می‌کنیم اما برادرم خیلی به بابام وابسته هست و هرروز میبینتش و با هم وقت میگذرونن. هر روز که داره بزرگتر میشه چالش ما باهاش بیشتر میشه با اینکه فقط14سالشه خیلی سرکش شده. من و مادرم براش هیچ ارزشی نداریم اصلا حرفمون تو کلش نمیره. عمدا میاد یه حرفی میزنه که میدونه مامانم باهاش مخالفه مثلا میگه امروز نمیرم کلاس تا مامانم باهاش مخالفت کنه و بحث کنن با هم.سرمون عربده میکشه فحش میده مامانمو هل میده ،قشنگ دست بزن پیدا کرده ،ادامونو درمیاره .بعد برعکس ما،یجوری بابامو میپرسته که اگه بابام بگه برو خودتو بنداز تو چاه میره و در مقابلش دلسوزی میکنه.اگه هستین بقیه کاراشو بگم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بابام خیلی تو گوشش میخونه .داداشم بعنوان یه نوجوون ، مامانم براش هیچ ابهتی نداره.اصلا ما رو نمیخواد ازمون متنفره.ما خیلی باهاش مدارا میکنیم.هیچ جوره راضی نمیشه.دیشب مامانم کلی خرج کرد براش تولد گرفت امروز دوباره....

همش به بابام میگم باید بیاد پیشت.پدر پسر باید پیش هم باشن اون ما رو نمیخاد.ولی قبول نمیکنه مسئولیتش رو.حتی مسئولیت من رو که یه زن بالغ هستم رو.یه خونه برا خودش نمیگیر ه که   ما گاهی بریم پیشش.تو یه اتاقک تو پانسیونه

با پدرت صحبت کن، مدیریت برادرت رو پدرت انجام بده

امروز میخوام با بابام جدی حرف بزنم.حتی تهدیدش کنم بگم اگه خونه نگیری داداشم رو نبری گاهی پیش خودت میام محل کارت آبرو تو میبرم و ازین حرفا

بابام خیلی تو گوشش میخونه .داداشم بعنوان یه نوجوون ، مامانم براش هیچ ابهتی نداره.اصلا ما رو نمیخواد ...

عزیزم کاملا حق داری،درک میکنم همه ی آدما ممکنه این شرایط و حتی بدتر از این رو تجربه کنن،یه شعری هست که میگه:هر که را مینگری نقطه ی پرگار غم است/کیست در دایره ی چرخ مسلم باشد؟مااومدیم تو این دنیا که سختی بکشیم امتحان بشیم و امتحان پس بدیم خدا خودشون تو قرآن گفتن که همانا ما انسان را همواره در سختی آفریدیم هیچ کس تاکید موکد میکنم هیچ کس نیومده تو این دنیا که فقط بخوره و بخوابه بیا با این دید به این قضیه و کلا زندگیت نگاه کن که شاید امتحان توعه این اون چیزیه که باید از وسطش برای خودت امتیاز و چیزای خوب جمع کنی و باعث رشدت بشه

کاربری دست دو تا دختر خاله میباشد،با درد صبر کن که دوا میفرستمت🌿❤️

امروز میخوام با بابام جدی حرف بزنم.حتی تهدیدش کنم بگم اگه خونه نگیری داداشم رو نبری گاهی پیش خودت می ...

عزیزم چرا دعوا، با حرف، بخاطر آینده پسر خودش هم که شده باید بفکر باشه، لزوما که حتما نباید ببرش، دورادور هم می‌تونه کنترلش کنه

به اینم فکر میکنه مامانم

اگه ی تار مو از سر داداشت کم شه پدرت بیچارتون میکنه من این مشکل برای دوستم پیش اومد شوهرم گفت برو دادگاه رو درجریان بذار  پسره سرکش شده بود رفته بود دعوا مرده بود پدره اومده بود ظلبکار که گفته بود دادگاه درجریانه نتونسته بود کاری کنه