2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گذشته دیگه فوت می‌کنی یعنی تموم شد رفت😂

هر چیز که در جستن آنی ،آنی🌱✨📚اگر برای ابد هوای دیدن تو نیفتد از سر من چه کنم ؟هجوم زخم تو را نمی کشد تن من برای کشته شدن چه کنم هزار و یک نفری به جنگ با دل من برای این همه تن چه کنم؟

سنی که وارد میشیم باید باشه

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

خودتون دارید میگید فوت میکنی فوت کردن معنیش تو شمع مشخصه دیگه ینی تموم شدن تموم کردن پس سنی که گذشت ...

از چت جی پی تی پرسیدم گفت سنی که واردش میشی

بعد شک کردمم

خودتون دارید میگید فوت میکنی فوت کردن معنیش تو شمع مشخصه دیگه ینی تموم شدن تموم کردن پس سنی که گذشت ...

چه چیز مسخره ای😂

مثلا بچه ای که امروز شده یکسالش پس باید شمع ۲ بزارن😂😂

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

تو ۲۶ سالته و امسال ۲۷ سالت میشه ، پس شمع ۲۶ سالگیو فوت میکنی.

باورش سخته که نیستی رفتی از پیشم .                               عزیزای دلم ؛ رفتنتونو باور ندارم. ای کاش بودین.. آروم بخوابید..